Czy to będzie działać z takim systemem?
Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk
Czy to będzie działać z takim systemem?
Podepnę się do pytania - kto zakłada takie moduły w Polsce? jest jakaś lista firm?
To jest forum. Na pytania ogólne zwykle może odpowiedzieć wiele innych osób na forum, a odpowiedź może być przydatna innym. Pożytek potencjalny dla całej grupy który nie służy społeczności. Nie będę odpowiadał na takie priv, a tylko skrzynka wiecznie się zapycha.
Tematów na nurtujący Was problem szukajcie z googlami a nie wyszukiwarką formuową która jest beznadziejna: w googlach wpisujcie (site:forum.alfaholicy.org/giulia_stelvio <TEMAT>). Wiele rzeczy na forum było wielokrtonie, najwyżej w tamtych wątkach dopytujcie żeby śmietnika nie robić na forum.
Abym miał pewność jak to działa... kupuje moduł z Eng Custom, montuje go w aucie. I dzięki temu mam Apple Car Play jak w nowych samochodach? Z taka sama zasadą działania i wizualnie podobnych? [emoji848]
Zastanawiam się nad zamówieniem tego modułu do Giulietty. Gdyby ktoś miał jakieś info. np. ile idzie, czy ta stronka eng custom to nie jest wgl. scam to byłbym bardzo wdzięczny.
przecież ludzie tam kupują te moduły od roku, wielu na forum ma, sam montowałem chyba 3 czy 4 klientom. z tego co wiem wysyłają ze stocku, więc parę dni?
To jest forum. Na pytania ogólne zwykle może odpowiedzieć wiele innych osób na forum, a odpowiedź może być przydatna innym. Pożytek potencjalny dla całej grupy który nie służy społeczności. Nie będę odpowiadał na takie priv, a tylko skrzynka wiecznie się zapycha.
Tematów na nurtujący Was problem szukajcie z googlami a nie wyszukiwarką formuową która jest beznadziejna: w googlach wpisujcie (site:forum.alfaholicy.org/giulia_stelvio <TEMAT>). Wiele rzeczy na forum było wielokrtonie, najwyżej w tamtych wątkach dopytujcie żeby śmietnika nie robić na forum.
Ja zamówiłem, dostałem info o potwierdzeniu zamówienia ale żadnego linku do zapłaty?! Nie wiem czy to przyjdzie pobraniem...
nie, już od stycznia nie biorę nowych klientów - kończę tylko tych których umawiałem w zeszłym roku - brak czasu i chęci.
- - - Updated - - -
może koledzy którzy kupowali (ja tylko montowałem) podpowiedzą jak to wygląda, choć za pobraniem z Włoch chyba raczej nie - napisz do gościa z pytaniem
Tak zrobiłem, czekam