Podążaj za instrukcjami wyświetlonymi na poniższym wideo, aby zainstalować aplikację internetową na Twoim urządzeniu.
Uwaga: Ta opcja może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach internetowych.
no OK, pomylili się na schemacie, chocnie powinno tak się zdażyć, tak to jest na świecie szczególnie jak jest mix chińczyk + włochmówiąc w skrócie - nie szło podłączyć zgodnie ze schematem wyświetlacza ponieważ schemat blednie opisywał gniazdo wejścia i wyjścia.
zaraz, wydawało mi się ze dopiero parę dni temu dostałeś paczkę, a montowałeś w weekend. czy nie oczekujesz za dużo? firmy działają powiedzmy w tygodniu i przyzwoicie jest jak w 2 dni robocze dostaniesz odpowiedź a dobrze jak w 1.druga sprawa że kontakt z firma delikatnie mówiąc jest ciężki.
to bardzo dziwne, wydaje mi się że są w stanie to ogarnąć softwarowo - męcz ichco do głośności - pisałem do nich myśląc że to jakiś feler - niestety tak to działa pomimo, że jak reguluję pokrętłem pojawia się skala, to siła dźwięku nie ulega zmianie.
oczywiście może się zdarzyć - dobrze że bez konsekwencji tylko co byłoby gdyby przez ich błąd padło coś w aucie?no OK, pomylili się na schemacie, chocnie powinno tak się zdażyć, tak to jest na świecie szczególnie jak jest mix chińczyk + włoch
zaraz, wydawało mi się ze dopiero parę dni temu dostałeś paczkę, a montowałeś w weekend. czy nie oczekujesz za dużo? firmy działają powiedzmy w tygodniu i przyzwoicie jest jak w 2 dni robocze dostaniesz odpowiedź a dobrze jak w 1.
w zestawie masz dodatkowy mikrofon i możesz ale nie musisz go montować -w menu ustawień masz opcje wyboru dokładany lub OEM mikrofon.
hejka
pytanko, czy ktokolwiek miał problem z modułem? u mnie wyglada to tak, że po pierwszej euforii przyszła proza życia i problem z ACP. Po włączeniu radia, iPhone łączy się z modułem i wtedy dzieją się trzy rzeczy (alternatywnie):
a) wszystko śmiga elegancko (30%)
b) ekran wyłącza się i nie ma opcji powrotu nawet do menu infotainmentu (10% przypadków)
c) menu pozostaje, po przyciśnięciu przycisku MENU i przytrzymaniu ekran wyłącza się, natomiast jest opcja powrotu do menu. jeśli rozmawiam przez telefon w czasie łączenia z ACP, dźwięk będzie słyszany z głośników Alfy, obrazu nie ma. (60% przypadków)
Jestem w kontakcie z ENG, natomiast czuć, że nie mają pojęcia o co come on i szykują się do odebrania przesyłki ode mnieDostałem aktualizację oprogramowania, ale niestety nie przyniosło to rezultatu. Miał ktoś podobny problem?
Film jak wygląda fakap można znaleźć pod poniższym linkiem
https://youtu.be/GdtGjjjaytE

jedyna rzecz to że eng w najnowszej wersji korzysta z OE mikrofonu ale akurat dla mnie to nie problem.