w zestawie masz dodatkowy mikrofon i możesz ale nie musisz go montować -w menu ustawień masz opcje wyboru dokładany lub OEM mikrofon.
w zestawie masz dodatkowy mikrofon i możesz ale nie musisz go montować -w menu ustawień masz opcje wyboru dokładany lub OEM mikrofon.
skoro masz 2 opcje: albo dodatkowy mikrofon albo OEM to znaczy że działa i na AA i na CP
Wypróbowałem wszystkie kombinacje z supportem live via WhatsApp. Nic nie zadziałało. DHL zamówiony przez ENG Custom, po dwóch dniach od wysyłki miałem do odebrania nowy moduł. Wg info od Włochów w poprzednim był problem z softem, którego aktualizacja nie wyeliminowała. Support na 5, sprzęt póki co na 3 z + (choć kiedy działał, to powinna być 5).
Alfa Romeo 156 2.4 JTD '00 - sprzedana
Alfa Romeo 159 2.4 JTDm '06 - sprzedana
Alfa Romeo Giulia Veloce Q4 '17
mój moduł Eng Custom w wersji Imperium odesłałem. Po jego zamontowaniu i po włączeniu zapłonu modu mniej więcej po 2-3 sek startuje i zaczynał siec zakłócenia radia FM. Radio gubiło stacje wyraźnie spadła czułość miało problemy z działaniem funkcji AF.
ciąg dalszy po odesłaniu oddano kasę w kilka godzin mimo, że sprzedawca twierdził że jest sprawny - akurat.
- kupiłem moduł innej firmy od usera który ogłaszał się na FB. Generalnie moduł bliźniaczy do eng ale nie sieje zakłóceń to raz. dwa - jest lepszy w funkcjonowaniu ponieważ np w trybie mirror link można regulować głośność oe pokrętłem bez potrzeby wychodzenia do OE menu podobnie jak przerzucanie pozycji w np youtube pokrętło głośności pyk w bok i gotowe. Tego nie miał ENG. jedyna rzecz to że eng w najnowszej wersji korzysta z OE mikrofonu ale akurat dla mnie to nie problem.
![]()
Nie odpowiem na to pytanie, ponieważ zwróciłem im ten moduł. A druga kwestia mam telefon a Androidem. teraz testuje moduł innej firmy.
Działa wam CarPlay na iOS 17 na eng Custom? Po aktualizacji iosa nie chce wystartować.