Wydech Akrapovic w Stelvio Q

filop

Nowy
Auto
E0 BUSSO
Czy ktoś może miał możliwość porównać wydech seryjny z Akrapovicem który można mieć za dopłatą?
I przy okazji zapytam - czy pełen dzwięk jest tylko w Race ? czy w D też? Jeśli tylko w Race to jakaś przerówka żeby na żądanie włączać w np. N jest możliwa?
z góru dzięki za info

Różnice słyszałem tylko niestety na filmach, głownie na YT :(
Odnośnie drugiego pytania to chyba od MY2020, ale pewny nie jestem, jak coś to mnie poprawcie, wydech jest już częściowo otwarty w D. Przed MY2020 różnica była dopiero w Race

Kupujesz kontroler do otwierania klap na pilota i masz otwarte kiedy chcesz. Seryjnie jest otwarte tylko w w Race a wynika to z przepisów UE o hałasie.
Porównywałem na YouTube Akropovica i na żywo mój, akropovic wchodzi w brzmienie wyższe, takie idealne pod popcorn. Mi się podoba wydech w serii, szczególnie w trybie A długie, basowe wybuchy. 18 tysi za karbonowe końcówki można chyba lepiej wydać, no nie?

Pytam bo część stokowych ma to i jestem ciekawy. Ale chyba to nie są tylko końcówki ale cały wydech tytanowy? bo w cenniku jest jako wydech tytanowy ale w katalogu jest jeszcze pozycja: Końcówki wydechu z włókna węglowego.

Ja mam w 2019 rocznik i w trybie D klapy otwierają się przy gwałtowniejszym przyspieszaniu, jak się porządnie depnie

Amortyzatory
Powrót