Witam, mam problem z aktualizacją map. Zarówno wersja z końca roku jak i ta z marca nie chce się wgrać.
Pendrive 32gb, system NTFS. Jakieś porady?
Wysłane z mojego CPH2065 przy użyciu Tapatalka
Witam, mam problem z aktualizacją map. Zarówno wersja z końca roku jak i ta z marca nie chce się wgrać.
Pendrive 32gb, system NTFS. Jakieś porady?
Nie widziałem dlatego założyłem nowy. Nie widzę problemu w podpowiedzi co zrobić lub wskazać podobny wątek
To pomogę
Jest napisane:
Błąd odczytu pliku aktualizacji.
Pobierz ponownie autoryzowany plik.
- - - Updated - - -
A to jest właściwy temat:
https://www.forum.alfaholicy.org/giu...gacja-125.html
Jeżeli po ponownym pobraniu nadal nie będzie działać to sformatuj pendrive pod Windowsem na NTFS i spróbuj ponownie wgrać.
Pendrive formatowane spod macOS mogą nie działać.
Ostatnio edytowane przez NaY ; 04-04-2021 o 16:49
[MENTION=85280]palacz82[/MENTION] a Ty masz EU (piszesz Veloce wielu tak jednak lubi pisac) czy USA, w jakiejs sprawie pisalismy o ile pamietam na ktoryms z anglojezycznych forow w zeszlym roku i nie wiem czy nie w sprawie konwersji z USA? pytam pod katem subskrybcji, od jesieni 2020 niestety stare tricki nie dzialaja, a nawet nie wiadomo czy na auto z USA zadziala z wykupionym wznowieniem map na EU
To jest forum. Na pytania ogólne zwykle może odpowiedzieć wiele innych osób na forum, a odpowiedź może być przydatna innym. Pożytek potencjalny dla całej grupy który nie służy społeczności. Nie będę odpowiadał na takie priv, a tylko skrzynka wiecznie się zapycha.
Tematów na nurtujący Was problem szukajcie z googlami a nie wyszukiwarką formuową która jest beznadziejna: w googlach wpisujcie (site:forum.alfaholicy.org/giulia_stelvio <TEMAT>). Wiele rzeczy na forum było wielokrtonie, najwyżej w tamtych wątkach dopytujcie żeby śmietnika nie robić na forum.
Ja swoją mapę aktualizowałem w listopadzie 2020 i poszło z vin z otomoto, bo moja jest z USA
Ostatnio edytowane przez adrianryc ; 04-04-2021 o 19:48
Na pendrive je jeszcze mam.
wrzuc linka z dostepem uploadowym w jakiejs chmurze (tylko nie google drive czy onedrive ze wzgledu na ograniczenia) i jakis dobry duszek wrzuci jutro
To jest forum. Na pytania ogólne zwykle może odpowiedzieć wiele innych osób na forum, a odpowiedź może być przydatna innym. Pożytek potencjalny dla całej grupy który nie służy społeczności. Nie będę odpowiadał na takie priv, a tylko skrzynka wiecznie się zapycha.
Tematów na nurtujący Was problem szukajcie z googlami a nie wyszukiwarką formuową która jest beznadziejna: w googlach wpisujcie (site:forum.alfaholicy.org/giulia_stelvio <TEMAT>). Wiele rzeczy na forum było wielokrtonie, najwyżej w tamtych wątkach dopytujcie żeby śmietnika nie robić na forum.