[Stelvio] Aktualizacja map - ograniczona pamięć systemu?

• Autor wątku Autor wątku wip
  • Data rozpoczęcia Data rozpoczęcia
Mam najnowszy 119.....0.9 wienc to nie to

Najnowszy jaki jest dostępny dla ASO obecnie, czy to najnowszy to nie wiem - może warto sprawdzić co siedzi w jakiejś świeżej dostawie na salon jak będziesz przy okazji.

Kiedyś pracowałem w ASO więnc z tym problemu nie ma osiowanie nie robiłem samo sgw leci po baypass ie
no to wg tego co pisze choćby Squadra Tunning zobaczą SGW brakujące w topologi wyświetlanej w Witechu. Po zrobieniu proxi po prostu SGW nie pokazuje.

Prawdopodobnie FCA wypuściła aktualizacje v 9.0 jako bubel.
V8.0 instaluje sie bez problemu.
Co do infomat nie mam żądnego update powyżej v. 119....09

Różnica wielkości update miedzy 8.0.0 a 9.0.0 jest ok 500Mb

Ostatnia edycja:
[MENTION=35971]dziadzia82[/MENTION] spróbowałeś usunąć samochód z konta moparu i dodać ponownie ?

[MENTION=35971]dziadzia82[/MENTION] spróbowałeś usunąć samochód z konta moparu i dodać ponownie ?
Nie mapa ściąga się normalnie jest tylko większy rozmiar więnc nic z tym nie robiłem
Kolega w tym poście opisywał też ten sam problem.
Więnc uważam że jest coś z instalacją nie tak.

Poczekamy na próby aktualizacji innych użytkowników My2020

Wysłane z mojego Redmi Note 7 przy użyciu Tapatalka

Nie mapa ściąga się normalnie jest tylko większy rozmiar więnc nic z tym nie robiłem
Kolega w tym poście opisywał też ten sam problem.
Więnc uważam że jest coś z instalacją nie tak.

Poczekamy na próby aktualizacji innych użytkowników My2020

Mi też niby ściągało się wszystko poprawnie na 6,5" a nie dało się zainstalować. Dopiero usunięcie auta i dodanie ponownie spowodowało, że plik po ponownym ściągnięciu miał ten sam rozmiar ale inną sumę kontrolną.

Ostatnia edycja:
Mi też niby ściągało się wszystko poprawnie na 6,5" a nie dało się zainstalować. Dopiero usunięcie auta i dodanie ponownie spowodowało, że plik po ponownym ściągnięciu miał ten sam rozmiar ale inną sumę kontrolną.

Dziękuje za sugestię.
Ale dalej rozmiar jest taki sam.
mapa.jpg

Z niecierpliwością czekam na efekt. Jestem teraz na wyjeździe i nie będę sam miał czasu i jak sprawdzić.

Na forum alfaowner.com jest też już taki temat. Nikt nie może zainstalować nowych map i wszyscy mają taki sam komunikat.
Więc trzeba czekać.

raczej trzeba zgłaszać na customer care bo inaczej gówno a nie poprawkę dostaniecie

Na forum alfaowner.com jest też już taki temat. Nikt nie może zainstalować nowych map i wszyscy mają taki sam komunikat.
Więc trzeba czekać.
Można prosić o link do tematu alfaowner.?

Dziś wróciłem do tematu aktualizacji ponownie i zwróciłem uwagę, że plik licencji jest pusty. Rozmiar to tylko 5 bajtów, a jak sprawdzam dla 500-tki to tam plik licencji ma 132 bajty.
U Was też jest ten plik pusty? Bo może to jest problemem?

Jest walnięty update 9.0.0 nie ma komendy kasuj stare mapy. Cała Europa walczy.

Ile razy bym nie pobierał zawsze mam 5 B i pusty plik

Pobrałem wczoraj mapy z Mopar, i wszystko poszło ok. Brak komunikatu o zapełnionej pamięci, wszystko OK

- - - Updated - - -

Pobrałem wczoraj mapy z Mopar, i wszystko poszło ok. Brak komunikatu o zapełnionej pamięci, wszystko OK

Pytanie która to była twoja aktualizacja i czy aktualizowałeś z 8.0.0 do 9.0.0

- - - Updated - - -

U mnie tez ma 5B v. 9.0.0
Natomiast v.8.0.0 ma ta samą wielkość.

Ostatnia edycja:
Amortyzatory
Powrót