Krzysztof
Nowy
A kto mówi o schabowym?lignije na żaru, duże toceno ewentualnie kozice
![]()
A kto Ci je dobrze przygotuje, jak knajpy będą zamknięte? Moja Pani nie potrafi i nawet nie ma na to najmniejszej ochoty na wakacjach
Podążaj za instrukcjami wyświetlonymi na poniższym wideo, aby zainstalować aplikację internetową na Twoim urządzeniu.
Uwaga: Ta opcja może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach internetowych.
A kto mówi o schabowym?lignije na żaru, duże toceno ewentualnie kozice
![]()
W Splicie życie toczy się po staremu. Ludzie chodzą bez masek, knajpy otwarte. Możne sobie popatrzeć na kamerkach internetowych...
https://www.whatsupcams.com/en/webcams/croatia/split-dalmatia/split/split-riva-hrvatskog-preporoda/
Robiłeś test PCR przed wyjazdem, czy wpuścili was do CRO bez testów? I jeszcze pochwal się dokąd płyniesz?Patyk w nos i w drogę. Włoska piękność w otoczeniu adriatyckiego fiordu![]()
... w dodatku Giulia zrobiła w Chorwacji furorę, masa obcokrajowców podchodziła i pytała o alfę, Niemcy, Włosi i Chorwaci, Polacy z resztą też, jakbym jechał jakimś Ferarri.
Ja tak miałem swego czasu, tyle że w Polsce, z Bravo II, które miałem jako pierwszy w mieście. Nawet żule w parku mnie radośnie pozdrawiali.Alfunia spisała się na medal, zero usterek, (prawie 4k km) w dodatku Giulia zrobiła w Chorwacji furorę, masa obcokrajowców podchodziła i pytała o alfę, Niemcy, Włosi i Chorwaci, Polacy z resztą też, jakbym jechał jakimś Ferarri.