Aktywny wydech- sterownik

• Autor wątku Autor wątku bob@
  • Data rozpoczęcia Data rozpoczęcia

bob@

Nowy
Auto
giulia veloce
Gdzie podłączyliście sterownik aktywnego wydechu?
Ja mam ultera i idealnie zmieścił się do skrzynki z bezpiecznikami w bagażniku. Niestety nie ma tam + po zapłonie, więc podłączony na stałe. Jak u was z podłączeniem?

Wysłane z mojego Nokia 7.2 przy użyciu Tapatalka

zamowilem w koncu ultera i pewnie bede prosil o fotki gdzie sterownik jest zamontowany, zadowolony jestes z Ultra? Oczywiscie jakosci dzwieku z wydechu

zamowilem w koncu ultera i pewnie bede prosil o fotki gdzie sterownik jest zamontowany, zadowolony jestes z Ultra? Oczywiscie jakosci dzwieku z wydechu
Tak, bardzo zadowolony jestem. Kable montowałem inaczej niż w instrukcji, bo moim zdaniem instrukcja bez sensu. Działa super, wszystko pasuje. Gdzie zamawiałes?

Tak, bardzo zadowolony jestem. Kable montowałem inaczej niż w instrukcji, bo moim zdaniem instrukcja bez sensu. Działa super, wszystko pasuje. Gdzie zamawiałes?

zamawialem bezposrednio u nich, montowal bede sam i pewnie tez bede szukal jak najkorzystniejszego rozlozenia przewodow

Mam pytanie o bliźniaka ( Stelvio) - w pakiecie dostałem jakiś system głośniejszej pracy w trybie R, i faktycznie lekko go słychać. Pan w ASO bardzo ogólnikowo powiedział, że jakiś dodatkowy zawór się otwiera, i tu jest moje pytanie:
1. czy faktycznie jest taki zawór, czy tylko wzorem innych producentów jest podawany sygnał na głośniki systemu audio?
2. jest takowy zawór jest, to jaka jest jego lokalizacja i czy ktoś próbował "podgłośnić" ten układ? ;)

zamawialem bezposrednio u nich, montowal bede sam i pewnie tez bede szukal jak najkorzystniejszego rozlozenia przewodow
Ja też już byłem zdecydowany na zamówienie bezpośrednie łącznie z montazem, ale zupełnie przypadkiem dostałem lepsza ofertę na shopefi.pl, montaż samodzielny w 2h i gotowe

Mam pytanie, czy nie mamy jakiejś zniżki forumowej na wydech w ulterze? Od roku cena poszybowała od 2300 przez 2500 do 3000. Od dłuższego czasu myślę o tym tłumiku końcowym i za każdym razem, gdy wchodzę na ich stronę, jest coraz drożej :/

Mam pytanie, czy nie mamy jakiejś zniżki forumowej na wydech w ulterze? Od roku cena poszybowała od 2300 przez 2500 do 3000. Od dłuższego czasu myślę o tym tłumiku końcowym i za każdym razem, gdy wchodzę na ich stronę, jest coraz drożej :/
Raczej mylisz produkty. Ulter ma opcję samego tłumika, tłumika z bypassem ale bez elektroniki i tłumika z bypassem i elektroniką.

Ostatni w czerwcu kosztował 2900, teraz 3045.

Sent from my SM-T713 using Tapatalk

Raczej mylisz produkty. Ulter ma opcję samego tłumika, tłumika z bypassem ale bez elektroniki i tłumika z bypassem i elektroniką.

Ostatni w czerwcu kosztował 2900, teraz 3045.

Sent from my SM-T713 using Tapatalk

Nie mylę produktów. Biorę tylko pod uwagę ten jeden najdroższy z elektroniką. Ponawiam pytanie - czy mamy jakieś upusty forumowe w Ulterze?

Nie mylę produktów. Biorę tylko pod uwagę ten jeden najdroższy z elektroniką. Ponawiam pytanie - czy mamy jakieś upusty forumowe w Ulterze?

Coś na pewno mylisz skoro mówisz, że "od roku cena poszybowała" a rok temu kosztował 2900 a nie 2300.

Rabatów formowych nie ma, chyba że Shop EFI / [MENTION=6679]Teddy84[/MENTION] coś zrobi.

W tym roku były już 2 podwyżki ceny stali szybuja w kosmos o euro już nie wspomnę . Www.shopefi.pl zgłoś się do mnie to wygeneruje kod na 15% rabatu na co potrzebujesz

Wysłane z mojego VOG-L29 przy użyciu Tapatalka

Ja mam w swojej 2.0 280 km założonego ultera z przepustnicą i jestem mega zadowolony, a wydech właśnie brany z shopefi :)

Pytanie techniczne o Stelvio:
Czy przy otwartej klapie/zaworze spaliny są kierowane w obie końcówki , czy tylko w lewą?
Patrzę na foty wydechu i nie jest to jednoznaczne. Na stronie producenta też nie ma jednoznacznej odpowiedzi w tej kwestii... ???

Pytanie techniczne o Stelvio:
Czy przy otwartej klapie/zaworze spaliny są kierowane w obie końcówki , czy tylko w lewą?
Patrzę na foty wydechu i nie jest to jednoznaczne. Na stronie producenta też nie ma jednoznacznej odpowiedzi w tej kwestii... ???

Pytasz o Ultera? Przy zamkniętej i otwartej zawsze idzie z obu.

Od 1 września ulter podbija ceny o 5% jeśli kogoś to ma zmotywować do wcześniejszego zakupu :)

Wysłane z mojego VOG-L29 przy użyciu Tapatalka

Pytasz o Ultera? Przy zamkniętej i otwartej zawsze idzie z obu.

glosniej jest z lewej strony (kierowcy) przy zamknietej obie rowno, sprzedali mi fajny patent do wpiecia sie w skrzynke za pomoca bypass, po zgaszeniu auta odcina prad i nie ma sterowania. Wpiecie w skrzynke w bagazniku, zadne kable sie nie walaja po aucie.

glosniej jest z lewej strony (kierowcy) przy zamknietej obie rowno, sprzedali mi fajny patent do wpiecia sie w skrzynke za pomoca bypass, po zgaszeniu auta odcina prad i nie ma sterowania. Wpiecie w skrzynke w bagazniku, zadne kable sie nie walaja po aucie.
No właśnie nie znalazłem w tej skrzynce w bagażniku + po stacyjce. Wszystkie + stałe

Amortyzatory
Powrót