• Hej Alfaholicy!

Na forum pojawił się świeżutki motyw kolorystyczny Alfa Red Luna, zaprojektowany przez marqo specjalnie z myślą o naszych Alfowych klimatach i czytelności na różnych urządzeniach.

Zachęcamy do:

• włączenia nowego stylu w ustawieniach profilu i potestowania go na co dzień
    • zgłaszania uwag dotyczących kolorów, kontrastów, czytelności i wygody przeglądania dłuższych wątkich
    • dzielenia się propozycjami drobnych poprawek, które mogą jeszcze lepiej dopasować motyw do charakteru naszej społeczności Alfaholików

Każda opinia pomoże dopieścić wygląd forum tak, aby „Alfa Red Luna” była tak przyjemna w odbiorze, jak dobrze utrzymana Alfa na ulubionej trasie.

Wbijaj do tematu i napisz, co myślisz!

(GIULIA) pytanie o numer czesci.

Kaniewsky

Nowy
Auto
Alfa Romeo Giulia Veloce 280
Hej.
Czy ktos mógłby mi podac numer czesci, chodzi mi o klipsy ktore mocuja wygluszenie/obicie klapy bagaznika oraz plastikowa oslone zamka w klapie bagaznika. Dzieki

670070985 te jednorazówki, nie wszystkie kołki da się kupić osobno - np w ePerze nie znalazłem tych które pod spodem mocują osłonę progu bagażnika (a jeden mi się urwał przy ściąganiu). nie jestem pewien czy przypadkiem 51834606 nie idą pod uchwyty w klapie, coś w tym stylu ale czy to dokładnie te?

Polecam Ci tego Pana mi pomógł z dużą ilością części.

krystian.leposinski.autotim@gmail.com

Pisz co jest Ci potrzebne , gościu wyśle Ci schematy częśći z numerami. Pan Krystian pracuje chyba w Katowickim ASO.

Kolega wyżej wcześniej pisania odpowiedział , ale może będziesz potrzebował innych części.

Ostatnia edycja:
Dzieki panowie. Siedze w UK wiec tu zamawiam. A wiecie moze jaki numer tej plastikowej oslony zamka klapy? Troche ja uszkodzilem rozbierajac to.

Hej.
klipsy ktore mocuja wygluszenie/obicie klapy bagaznika

numer ktory dal epsonix - 670070985

klipsy ktore mocuja oraz plastikowa oslone zamka w klapie bagaznika.

51897485 analog od Romix C70614 i

71738386 / 46835626 / Romix C70303 - [MENTION=20089]epsonix[/MENTION] to musi te, ktore urwales

51834606 ido pod masko, google zdjencie

[MENTION=86964]Kaniewsky[/MENTION] chłopie 3 tematy i we wszystkich trzech zamiast wybrać z menu [GIULIA] to ręcznie wpisujesz (GIULIA)

[MENTION=86964]Kaniewsky[/MENTION] chłopie 3 tematy i we wszystkich trzech zamiast wybrać z menu [GIULIA] to ręcznie wpisujesz (GIULIA)

No i? To taki wielki problem? Juz kasuje moje tematy skoro slowo giulia pisane recznie jest niezrozumiale

51897485 analog od Romix C70614 i

71738386 / 46835626 / Romix C70303 - [MENTION=20089]epsonix[/MENTION] to musi te, ktore urwales

51834606 ido pod masko, google zdjencie
coś mi się pomieszało, trochę z notatek pisałem, faktycznie 51897485 wygląda jak ten pod uchwyty w klapy bagażnika, ale 51834606 ePer pokazuje 3szt gdzieś w komorze bagażnika (i nie tylko inne ilości) - tego jednak jakoś nie bardzo kojarzę z moich grzebań czy ściągań paneli/tapicerek

A jeszcze potrzebuje numer tej plastikowej oslony zamka(w klapie bagaznika) bo tez polamalem. ????????????
Dzieki

Amortyzatory
Powrót