Podążaj za instrukcjami wyświetlonymi na poniższym wideo, aby zainstalować aplikację internetową na Twoim urządzeniu.
Uwaga: Ta opcja może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach internetowych.
Jak w temacie, wygasł i przestał cokolwiek pokazywać. Widać jakby co jakiś czas próbowało się włączyć podświetlanie i tyle, ale ekran kaput. Może ktoś miał taki przypadek.
Jak w temacie, wygasł i przestał cokolwiek pokazywać. Widać jakby co jakiś czas próbowało się włączyć podświetlanie i tyle, ale ekran kaput. Może ktoś miał taki przypadek.
Chodzi o wymianę licznika w Giuli. Jak sprawdzić ile ja mam tam cali, myślałem, że te środkowe wyświetlacze są standardowe, u mnie wypełniał idealnie przestrzeń miedzy zegarami.
Tylko nie proxiZrobienie tego graniczy z cudem udało się za którymś razem dopiero. Raz spadło napięcie podczas tej procedury i wtedy dopiero było ciekawie. Czy można robić proxi z zapalonym silnikiem, wtedy napięcie na sterownikach jest wyższe. Widziałem jakieś zegary na allegro po 500zł. Rozumiem, że przy okazji można wrzucić europejskie wskaźniki?
- - - Updated - - -
Rzeczywiście widać ramki na licznikach z aukcji. U mnie tego nie ma.
- - - Updated - - -
No to jeździmy bez licznika![]()
Mam auto z USA, skala główna to miłe, mała to kilometry. Licznik, który znalazłem główne ma kilometry, a małe mile. Zastanawiam się na jaki to kraj szło.
Edit: być może udało by się to ogarnąć zdanie, przy pomocy połączenia do mojego kompa? Przez TV albo anydeska.
Wysłane z mojego M2012K11G przy użyciu Tapatalka