Stelvio - reflektory nie doświetlają zakrętów

rozumiem, masz rację ze wypadałoby żeby to ogarnęli w takiej sytuacji, no niestety jest jak jest, po części pewnie że dealer choćby chciał to chyba niewiele może zrobić
Ja absolutnie to rozumiem, bardziej mam na myśli jednak fabrykę. Chyba łapali co było na półkach i wyjazd. Taki kryzysowy okres, w Alfie i tak pod tym względem nie jest źle jakoś. Kolega który razem ze mną (październik 2021), zamówił BMW 340, dalej nie odebrał. Najpierw zadzwonili, że nie będzie miał bodajże adaptacyjnego tempomatu i coś z AA (może odstąpić), a dzisiaj zadzwonili, że termin jeszcze nieznany, ale auto nie będzie miało kamer 360, ani zwykłej kamery (tylko sonary), no oczywiście może zrezygnować :(, no i sam nie wie co zrobić, ale chyba podziękuje.

nie jest nawet przetłumaczona na PL i dealerzy o niej nie wiedzą
Tutaj się pozytywnie zdziwiłem, bo zadzwoniłem do Bołtowicza się umówić, bo niestety w Lublinie nie mają autoryzacji na Q i o dziwo wiedzieli wszystko o kampanii :)

Panowie czy byłby ktoś "z dostępem" uprzejmy sprawdzić mi czy reflektor 50563962 do Stelvio to wersja skrętna? Nie mogę wygooglać takiej informacji.
Istnieją w ogóle nie-skrętne w wersji EU?

Wszystkie xenonoww stelvio sa skretne tylko eu do tego z autopoziomowaniem - bo to 35w. W giulii sa 35 i 25w, te drugi nieskretne, do tego w wersji usa bez auto/recznego poziomowania

numery się stale zmieniają - drobne zmiany konstrukcyjne

No tak, byle co zmienią, dostawcę choćby jakiegoś materiału na wtrysk i już powstaje inny P/N. I to wcale nie musi być ulepszenie a np jakaś wymuszona zmiana czegokolwiek.

Amortyzatory
Powrót