Podążaj za instrukcjami wyświetlonymi na poniższym wideo, aby zainstalować aplikację internetową na Twoim urządzeniu.
Uwaga: Ta opcja może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach internetowych.
Sam komunikat na liczniku możesz usunąć przy jakies tam kombinacji pedałami - musisz poszukać, jest na YT.
[MENTION=34131]Dareek[/MENTION] - a później narzekają że im siada MA, winą obarczając producenta. Wymieniasz olej kasujesz, nie wymieniasz nie kasujesz.
Odświeżę temat i od razu dodam, że nie chodzi o kasowanie serwisu olejowego. Od kilku dni pojawia się komunikat o przeglądzie okresowym, auto ma 44k przebiegu, rok temu zostało przywrócone do życia na polskich drogach. Wystarczy wykasować, czy serwis, ewentualnie zniknie za jakiś czas?
[MENTION=84585]Marekk[/MENTION]oczta jak zwykle rzeczowo, dzięki. zanim zadałem pytanie szukałem na forum i znalazłem kasowanie inspekcji opisane przez jacool.n, co prawda dotyczyło diesla, ale chciałem się dopytać, może ktoś potwierdzi lub podpowie sprawdzony sposób. jak myślisz, dużo więcej czasu zajęłoby napisanie normalnej odpowiedzi?
Z tego co widzę to jest kącik "jak skasować wezwanie serwisowe" i po przeczytaniu postów w tym wątku nie znalazłem odpowiedzi. Skoro wiesz co, gdzie i jak to po prostu podaj, będzie szybciej a ja będę Ci wdzięczny.
Pozdrawiam