ja8872
Nowy
Witam!
Jadę jutro odebrać Giulię z salonu. Czy jest coś na co szczególnie warto zwrócić uwagę ?
Jadę jutro odebrać Giulię z salonu. Czy jest coś na co szczególnie warto zwrócić uwagę ?
Podążaj za instrukcjami wyświetlonymi na poniższym wideo, aby zainstalować aplikację internetową na Twoim urządzeniu.
Uwaga: Ta opcja może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach internetowych.
Salony potrafią sprzedać samochód, który spadł z lawety, więc lepiej chociaż pobieżnie rzucić okiem.Bez przesady. To nie jest jakiś wyjątkowy samochód, który trzeba by odbierać inaczej niż wszystkie inne.
Zresztą odbierałem w życiu 6 nowych samochodów i nigdy jakoś specjalnie się w to nie wczuwałem.
Jedyne co, to zwróć uwagę na certyfikat przedłużonej gwarancji.
Bez przesady. To nie jest jakiś wyjątkowy samochód, który trzeba by odbierać inaczej niż wszystkie inne.
Zresztą odbierałem w życiu 6 nowych samochodów i nigdy jakoś specjalnie się w to nie wczuwałem.
Jedyne co, to zwróć uwagę na certyfikat przedłużonej gwarancji.
Pamiętaj, że jesteście ze sprzedawcą po przeciwnych stronach barykady i jego zysk to twoja strata![]()
Przede wszystkim sprawdź, czy odbierasz swoje auto (wyposażenie) i czy dostajesz komplet dokumentów/kluczyków/gratisów, itp.Witam!
Z ciekawostek: dwa razy w chwilę po wyjściu z samochodu zauważyłem dym/parę wydobywającą się z wydechu - aż się wróciłem żeby sprawdzić czy na pewno zgasiłem silnik.
No to odebrałem![]()
No to odebrałem
Sensacji nie było, papierów rzeczywiście dość sporo. Lakier obejrzałem, wnętrze trochę mniej ale nic podejrzanego nie zauważyłem. Z prezentacji zrezygnowałem, bo wcześniej na jazdach próbnych w miarę wszystko ogarnąłem.
Autko jeździ bardzo sympatycznie, ale na razie nie był warunków żeby sprawdzić coś więcej niż standardowa jazda w warszawskim korku.
Z ciekawostek: dwa razy w chwilę po wyjściu z samochodu zauważyłem dym/parę wydobywającą się z wydechu - aż się wróciłem żeby sprawdzić czy na pewno zgasiłem silnik.