Podążaj za instrukcjami wyświetlonymi na poniższym wideo, aby zainstalować aplikację internetową na Twoim urządzeniu.
Uwaga: Ta opcja może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach internetowych.
U mnie ASO walczy z tym od roku. A samochód nowy kupiony u dealera. Wymienili moduł Connect Box, przełącznik DNA (!), ostatnio radio. Nic to nie dało. A po wymianie radia nie mam AA. Umówiony jestem na 18 stycznia, odstawiam auto, mają się podobno kontaktować z centralą.
Usunąć z proxi a na końcu odpiąć.
W Europie nie zadziała.
Za zestawem wskaźników okolice sgw.Najpierw odpiąć później proxi wiesz gdzie on jest i gdzie odpiac.
Za zestawem wskaźników okolice sgw.
Wysłane z mojego M2102J20SG przy użyciu Tapatalka
Tzn czego ??Znalazłem dzięki rozumiem że nikt jeszcze nie uruchomił tego w Polsce.
Tzn czego ??
Connect box z USA nie jest przeznaczony do tego rejonu globu.
Wiec tylko demontaż osiowanie proxi.
Wysłane z mojego M2102J20SG przy użyciu Tapatalka
Cały connect box bo samochód nie jest na rynek EU i geolokalizacja informacje serwisowe aktualny stan itp.Tzn śledzenie auta gdzie jest jak ci zaje...............
U mnie ASO walczy z tym od roku. A samochód nowy kupiony u dealera. Wymienili moduł Connect Box, przełącznik DNA (!), ostatnio radio. Nic to nie dało. A po wymianie radia nie mam AA. Umówiony jestem na 18 stycznia, odstawiam auto, mają się podobno kontaktować z centralą.
ASO podchodziło bardzo sceptycznie do Twojego pomysłu
Naciśnij przycisk sos w trakcie jazdy zacznie migać świecić itp. Po powtórnym postoju samochodu min 10 min. Wszystko wróci do normy.U mnie po tej aktualizacji, puki co, zniknęła z wyświetlacza ikona SOS i możliwość telefonicznego połączenia się z serwisem.