Podążaj za instrukcjami wyświetlonymi na poniższym wideo, aby zainstalować aplikację internetową na Twoim urządzeniu.
Uwaga: Ta opcja może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach internetowych.
Traktuję to jako ciekawostkę. To co tam jest napisane technicznie pomaga pozycjonować stronę w wyszukiwarkach na wyszukiwane frazy. Ale też pokazuje na czym zależy szefostwu Alfy.

Póki co na szczęście jej to nie grozi- firma jest zadowolona z zysków ze sprzedaży, mimo braku ledów czy ekranu multimedialnego do tej pory. Ludzie, dla których takie rzeczy są najważniejsze w aucie powinni od razu szukać innych marek.
Chcąc nie chcąc Alfa musi iść z duchem czasu, by zachować konkurencyjność, takie są realia rynkowe. Jezdziłem Stelvio ti 280 KM oraz Giulią i prowadzą się świetnie. Czuć po nich inspiracje nowymi modelami BMW, jednocześnie zachowały włoski styl. Wiadomo, nie będą tak analogowe, ale uważam, że jako produkty premium tym bardziej muszą być wzbogacone o takie elementy, co powinno się pozytywnie na ich sprzedaży odbić.
Sprzedaż poza siecią dealerską. Przez internet z dostawą auta pod dom. Nie będzie negocjacji cenowychPytanie co dalej?
Nie będzie negocjacji cenowych
Bo samochodów jak Tonale na rynku jak psów w większości firm, niczym się nie wyróżnia poza znaczkiem. To się i nie sprzedaje, od początku mówiłem że to będzie kibel i narazie się sprawdza. Stelvio ma w sobie coś unikatowego to się jakoś sprzedaje, na tyle na ile jest grupa chętnych na tą unikatowość (napęd). Zrobili by Tonale w formie mniejszej kopii Stelvia i by pewnie sprzedaż też szła znacznie lepiej.Dramatem jest Tonale: w listopadzie kupiono go niemal dwa razy mniej, niż Stelvio. A Tonale to NOWE AUTO.
RacjaZrobili by Tonale w formie mniejszej kopii Stelvia i by pewnie sprzedaż też szła znacznie lepiej.
Jestem bardzo ciekawy, jakie wnioski wysnuje Imparato z wyników sprzedażowych Tonale. Bo wygląda to zgoła inaczej, niż sobie zaplanowali. Tu w sumie dobry artykuł:
https://www.topgear.com/car-news/opinion/opinion-dodge-hornet-makes-me-angry-and-heres-why
Tak wygląda Alfa pod rządami Francuzów.