[Stelvio] Identyfikacja części: chłodnica, nadkole, tajemnicza wtyczka

jacekpr

Nowy
Auto
Stelvio
Drodzy forumowicze. Prosze pomóżcie mi w identyfikacji części zaznaczonych na czerwono.
Dodatkowo ta chłodnica powinna chyba mieć również jakieś doprowadzenie powietrza.
Ta wtyczka wydaje się nie mieć, żadnego elementu do którego mogła by być podłączona, jakiś pomysł do czego może służyć?
Auto jest z USA.
Idealnie było by poznać nazwę części i jej numer, abym mógł to zamówić.
Dodatkowe pytanie, z jakich części składa się kompletne nadkole?

1645477827311.jpg
1645477827305.jpg

wtyczka do przedniego parktonika. resztę znajdziesz w necie. Google nie zablokowali - 15 minut- wpisz chłodnica boczna i wszystko jasne. najlepiej popytać w sklepach netowych lub ASO np akuki i wszystko Ci ustalą

Hej, dzięki za ten parktronik. Odnośnie szukania to w sumie nic innego nie robię tylko szukam po googlach, olxach i allegro, ale nie których rzeczy nie jestem po prostu pewny.
Więc inaczej, czy nadkole z 2.2d nada się do benzyny? Wydaje mi się, że nie powinno być problemów ale, różne rzeczy potrafią się różnić.

O chłodnicę pytam, ponieważ ponoć wersja USA różni się od EU własnie ilością chłodnic, dodatkowo kilka elementów plastikowych się 'zgubiło'.
Ta chłodnica wygląda mi na taką: https://archiwum.allegro.pl/oferta/...dnica-alfa-romeo-stelvio-2-0-i8378675609.html
Ale nie potrafię znaleźć tego elementu kompletnego na allegro czy olx, było by łatwiej gdybym miał pewność, że to to.

Hej, dzięki za ten parktronik. Odnośnie szukania to w sumie nic innego nie robię tylko szukam po googlach, olxach i allegro, ale nie których rzeczy nie jestem po prostu pewny.
Więc inaczej, czy nadkole z 2.2d nada się do benzyny? Wydaje mi się, że nie powinno być problemów ale, różne rzeczy potrafią się różnić.

O chłodnicę pytam, ponieważ ponoć wersja USA różni się od EU własnie ilością chłodnic, dodatkowo kilka elementów plastikowych się 'zgubiło'.
Ta chłodnica wygląda mi na taką: https://archiwum.allegro.pl/oferta/...dnica-alfa-romeo-stelvio-2-0-i8378675609.html
Ale nie potrafię znaleźć tego elementu kompletnego na allegro czy olx, było by łatwiej gdybym miał pewność, że to to.

Witaj
Wysłałem ci info na priv. Czekam na kontakt.

Amortyzatory
Powrót