• Hej Alfaholicy!

Na forum pojawił się świeżutki motyw kolorystyczny Alfa Red Luna, zaprojektowany przez marqo specjalnie z myślą o naszych Alfowych klimatach i czytelności na różnych urządzeniach.

Zachęcamy do:

• włączenia nowego stylu w ustawieniach profilu i potestowania go na co dzień
    • zgłaszania uwag dotyczących kolorów, kontrastów, czytelności i wygody przeglądania dłuższych wątkich
    • dzielenia się propozycjami drobnych poprawek, które mogą jeszcze lepiej dopasować motyw do charakteru naszej społeczności Alfaholików

Każda opinia pomoże dopieścić wygląd forum tak, aby „Alfa Red Luna” była tak przyjemna w odbiorze, jak dobrze utrzymana Alfa na ulubionej trasie.

Wbijaj do tematu i napisz, co myślisz!

[Stelvio] Radio przerywa odtwarzane audio przez Bluetooth lub Android Auto

• Autor wątku Autor wątku wdl83
  • Data rozpoczęcia Data rozpoczęcia

wdl83

Nowy
Auto
Stelvio 2019 280
Czesc,

Od poczatku borykam sie z nastepujacym problemem. Slucham Spotify przez BT lub AA. W trakcie jazdy odtwarzanie jest przerywane i "aktywuje" radio z pop up-em na ekran.
Zglaszalem do ASO ale twierdza ze nie ma fixa na to. Problem nie jest 100% reprodukowalny - ma raczej charakter losowy ale w ciagu tygodnia pewnie z raz wystapi. Pop up gasnie po kilku sekundach.

Załączniki

• popup.jpg
    popup.jpg
    91.2 KB · Wyświetleń: 35
W ustawieniach radia masz włączone powiadomienia o komunikatach drogowych?

Hej,

Tak miałem to włączone, dzieki za hint. Mam nadzieje ze teraz nie bedzie to się "wpierdalać". Ciekawe że w ASO nikt na to nie wpadł.

To ja dodam ciekawostkę. Od jakiegoś czasu pojawiają mi się te komunikaty radiowe i szukałem w opcjach aby to wyłączyć i znalazłem.... że mam to wyłączone. A komunikaty od czasu do czasu wskakują. Nie rozumiem tego.

To ja dodam ciekawostkę. Od jakiegoś czasu pojawiają mi się te komunikaty radiowe i szukałem w opcjach aby to wyłączyć i znalazłem.... że mam to wyłączone. A komunikaty od czasu do czasu wskakują. Nie rozumiem tego.
Też tak mam. Przy DAB...

Amortyzatory
Powrót