To już poszukaj na forum pod hasłem SGW bypass.
To już poszukaj na forum pod hasłem SGW bypass.
Czas na aktualizacje cen.
Przegląd po 60tys - moj olej , filtry ASO + wymiana płynu hamulcowego + wymiana paska - Zasada Kraków 2020 brutto po extra rabatach.
W dodatku ASO stwierdziło , że pasowało by updaty " do silnika i skrzyni " zrobić , ale potrzebują 6h i jedyne 1tyś netto
Ktoś te updaty w ludzkich piniondzach robi ?
To ciekawe co piszesz. Myślałem, że aktualizacje poprawiające funkcjonowanie różnych modułów i sterowników auta są bezpłatne, bo przecież poprawiają coś, co producentowi do końca nie wyszło wcześniej. Gorzej jak zapłacisz te 1000 zł za updaty i dostaniesz najnowszy pakiet WLTP z jeszcze większymi lagami i z nieco obniżonymi osiągami![]()
Ja w Kwietniu robiłem przegląd przy 75 tyś. w ASO to zrobili mi dodatkowo aktualizacje sterownika od pokrętła DNA - żeby się nie grzało - za darmo nic nie płaciłem - wyszło po vin - gwarancja mi wygasła w Grudniu 2022
Grzanie pokrętła od DNA można załatwić aktualizacją? Mam giulie my22 i zauważyłem parę razy że przycisk się grzeje![]()
Mnie poinformował kierownik z serwisu jak odbierałem Alfe że wgrali aktualizacje , nawet nie dzwonili że coś jest do wgrania -sprawdzają przy przeglądzie po Vin. - ale jak to ujął nie do wszystkich.