Podążaj za instrukcjami wyświetlonymi na poniższym wideo, aby zainstalować aplikację internetową na Twoim urządzeniu.
Uwaga: Ta opcja może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach internetowych.
Zasadniczy hardware już masz, tylko przyciski na kierownicy musisz podmienić i w sofcie funkcjonalność odblokować.Tempomat adaptacyjny to hardware czy software?
Pięknie dziękuje Epsonix!
Tempomat adaptacyjny to hardware czy software?
Gdzie się takie rzeczy dokłada? Jestem z Mazowsza
Jak bardzo cieszysz się w śnieżycę czy inną pluchę? Mylę się, że on działa w oparciu o radar czyli nie żyje od momentu "FCW unavailable"? Czy też w oparciu o kamerę?cieszysz się adaptscyjnym tempomatem
Przyciski + MES + kabel OBD = też ~1000. A program i kabel przydadzą się wielokrotnie. Chyba że kolega " nie manualny".będąc lżejszym o 1000 zł.
Jak bardzo cieszysz się w śnieżycę czy inną pluchę? Mylę się, że on działa w oparciu o radar czyli nie żyje od momentu "FCW unavailable"? Czy też w oparciu o kamerę?
Przyciski + MES + kabel OBD = też ~1000. A program i kabel przydadzą się wielokrotnie. Chyba że kolega " nie manualny".
W sumie tak.Na szczęście trafić śnieżyce u nas na drodze to pewnie można 1 czy 2 dni w roku
Ładny kolega… na pytanie: jak auto było uszkodzone, odpowiedział: kup nowy
Nie ma z kim rozmawiać
Za 5 lat uzywania raz to mialem. Tras czesto nie robie moze dlategoW sumie tak.
No ale podrzucam [MENTION=95717]Kacpi[/MENTION] że rozwiązanie oprócz zalet ma także tą sporadyczną wadę. Mieć obu jednocześnie niestety się nie da.
Takich klientów których nie stać zadzwonić a tylko chcą szczepienie psa i zdjęcia i dożywotnia gwarancje i zawracają d............
do salonu zapraszam.
Sprawdzenie w autoryzowanym serwisie wystarczy?
Według właściciela auto jest bezwypadkowe.
- O co powinienem zapytać?
- Co przede wszystkim sprawdzić?
W przyszłym tygodniu chciałbym pojechać i obejrzeć
- - - Updated - - -
Dzwoniłem zanim napisałem wiadomość na forum, ale rozmowa wyglądała podobnie:
”przez telefon nie ma o czym rozmawiać”
Nie wiem jak Ty robisz interesy ale jako klient powiem Ci zastanów sie bo z taką kulturą nie kupiłbym od Ciebie ziemniaków
Nie będę jechał 300km do bitego auta za 150tyś którego właściciel ukrywa historie, amen
bitego auta za 150tyś którego właściciel ukrywa historie