• Hej Alfaholicy!

Na forum pojawił się świeżutki motyw kolorystyczny Alfa Red Luna, zaprojektowany przez marqo specjalnie z myślą o naszych Alfowych klimatach i czytelności na różnych urządzeniach.

Zachęcamy do:

• włączenia nowego stylu w ustawieniach profilu i potestowania go na co dzień
    • zgłaszania uwag dotyczących kolorów, kontrastów, czytelności i wygody przeglądania dłuższych wątkich
    • dzielenia się propozycjami drobnych poprawek, które mogą jeszcze lepiej dopasować motyw do charakteru naszej społeczności Alfaholików

Każda opinia pomoże dopieścić wygląd forum tak, aby „Alfa Red Luna” była tak przyjemna w odbiorze, jak dobrze utrzymana Alfa na ulubionej trasie.

Wbijaj do tematu i napisz, co myślisz!

Mapy do Giulii 2017 ekran 6,5"

tomanan

Nowy
Auto
Alfa Romeo Giulia 2.0 200 KM
Cześć, kupiłem własnie Giulię z drugiej ręki i nie ma możliwości aktualizacji map ze strony mopar. Czy może ktoś podrzucić pliki z najnowszymi mapami? Moja obecna wersja map 971.7832 Europe

Po 3 latach od rejestracji, aktualizacja map jest płatna.
Odnowienie na 3 lata kosztuje 1000 zł.
Mapy są parowane z VIN'em, więc od innego nie zostaną zainstalowane.

Po 3 latach od rejestracji, aktualizacja map jest płatna.
Odnowienie na 3 lata kosztuje 1000 zł.
Mapy są parowane z VIN'em, więc od innego nie zostaną zainstalowane.

Stare mapy z 2020 roku chodzą a cena była 540 ostatnio w Aso. Jastrząb mówił ze takiej inflacji nie ma.

Cena od niedawna to 180 euro (było 100).
W tym przypadku inflację zafundowali nam jastrzębie ze stellantis/mopar.
Chciałem odnowić ale za 1 tys. to podziękuję.

Chciałem odnowić ale za 1 tys. to podziękuję.
Wystarczyło złożyć reklamację, że nie otrzymałeś odpowiedniej ilości aktualizacji map w ciągu roku i szli na ugodę. W moim przypadku skończyło się na wydłużeniu aktualizacji z 2022 do 2028 r.

Lepiej dołożyć boxa z CarPlay, dostęp do map Google, Yanosika, Spotify itd.

Przegapiłem sprawę, chciałem odnowić w tym roku na wiosnę, myślałem, że cena się nie zmieni i będzie nadal około 500 zł.
Za 3 lata aktualizacji to były uczciwe pieniądze.

zadzwoń może do serwisu w Słupsku Diug - oni to robią w starej cenie (549 zł).

Czy plik z aktualizacją map do Giuli z wyświetlaczem 6,5 i 8,8 cala jest taki sam czy się różni ?

Amortyzatory
Powrót