Giulia - kopiowanie kluczyka

maciekj22

Nowy
Auto
Stelvio 2.0 280hp / MiTo 1.4 79hp / 147 1.6 105hp
Cześć

Moja Giulia posiada tylko jeden kluczyk (w zestawie dostałem drugi, nowy, niezaprogramowany).
W związku z tym zwracam się z pytaniem, czy mogę samodzielnie skopiować jeden kluczyk na drugi (nie posiadam kodu pin, lub nie wiem, gdzie go szukać) ?
Posiadam ELM 327 przerobiony pod Fiata, VAG KKL i MES-a.

Dzięki za pomoc.

Cześć

Moja Giulia posiada tylko jeden kluczyk (w zestawie dostałem drugi, nowy, niezaprogramowany).
W związku z tym zwracam się z pytaniem, czy mogę samodzielnie skopiować jeden kluczyk na drugi (nie posiadam kodu pin, lub nie wiem, gdzie go szukać) ?
Posiadam ELM 327 przerobiony pod Fiata, VAG KKL i MES-a.

Dzięki za pomoc.

Panie takie rzeczy to tylko na filmie. Ja posiadam nie chwale sie więcej i drożej.

Panie takie rzeczy to tylko na filmie. Ja posiadam nie chwale sie więcej i drożej.

Przepraszam, ale ta odpowiedź nie wyczerpała znamion mojego pytania. :)
Gdyby ktoś był w stanie mi pomóc - będę bardzo zobowiązany.

Pozdrawiam

Skoro odpowiedź [MENTION=80719]marekkoczta[/MENTION] nie wyczerpała znamion Twojego pytania to ja Ci odpowiem wyczerpując znamiona pytania - NIE.

Przepraszam, ale ta odpowiedź nie wyczerpała znamion mojego pytania. :)
Gdyby ktoś był w stanie mi pomóc - będę bardzo zobowiązany.

Pozdrawiam

Panie czasami myślę ze wszyscy to wyborcy pisu. Nie wiesz co masz zrobić zajedz do serwisu zakodują ci. Weź telefon i podzwoń w swoim mieście kto koduje kluczyki. Wejdź na strobe google i poszukaj kto to robi jest tego mnóstwo. Wyjmij moduł który jest pod deska rozdzielcza wysli wraz z nowym kluczykiem zakoduje ci.

Panie czasami myślę ze wszyscy to wyborcy pisu. Nie wiesz co masz zrobić zajedz do serwisu zakodują ci. Weź telefon i podzwoń w swoim mieście kto koduje kluczyki. Wejdź na strobe google i poszukaj kto to robi jest tego mnóstwo. Wyjmij moduł który jest pod deska rozdzielcza wysli wraz z nowym kluczykiem zakoduje ci.

Ale czy to forum o sympatiach czy antypatiach wyborczych? :) Panowie - zadałem pytanie, bo w takich pojazdach jak 147 czy GT mogłem to robić w MES-ie, że Giulia to zapewne troszkę bardziej skomplikowana zabawka to zapytałem, zanim zabrałem się do samodzielnej roboty. Otrzymałem odpowiedź - "nie". I tyle chciałem wiedzieć. Temat zamykam i dziękuję za odpowiedzi. Pozdrawiam.

To ja zadam odwrotne pytanie, jest możliwość dorobienia/zakupu w ASO kluczyka mechanicznego do zamka lub zakup klamki kierowcy z zamkiem i kluczykiem ?

Nie wiem czy zrozumiałeś, w sensie czy się wysłowiłem dosyć jasno, klamka nowa, klucze ze starej, do nowej nie ma kluczy, trzeba dorobić lub kupić klamkę z nowym kompletem grotów.

Jakimś szyfrem piszecie, rozumiem, że grot za 50zł z allegro w tych samochodach wystarcza do wejścia do środka ?

Jakimś szyfrem piszecie, rozumiem, że grot za 50zł z allegro w tych samochodach wystarcza do wejścia do środka ?

Normalnie ręce opadają czy ja kazałem ci kupić grot używany. Ten co dorabia kluczyki to ci wytłumaczy bo ja nie mam cierpliwości. Teraz jak poprosisz kombinerki młodzież to poda ci obcęgi.

Dziękuję za komplement, ja nie młodzież, nie widziałem na oczy klucza z Alfy, czeka na kolejkę do portu w USA ale wiem po foto, że klamkę ktoś ukradł i jeszcze parę części i już się zastanawiam co z tą klamką i zamkiem zrobić. Kiedyś to był problem, np w moim audi z 94r które mam od 20 lat ;)

Jestem NOWY - nie krzyczcie! - zauważyłeś ?

Dziękuję za komplement, ja nie młodzież, nie widziałem na oczy klucza z Alfy, czeka na kolejkę do portu w USA ale wiem po foto, że klamkę ktoś ukradł i jeszcze parę części i już się zastanawiam co z tą klamką i zamkiem zrobić. Kiedyś to był problem, np w moim audi z 94r które mam od 20 lat ;)

Jestem NOWY - nie krzyczcie! - zauważyłeś ?

Jak ty tu trafiłeś teraz w gogle masz wszystko wystarczy wpisać frazę. Nowy to nie znaczy pierwszy samochód w życiu w każdym tak samo można zrobić. Dajesz wkładkę dla majstra i prosisz zeby dorobił do niego kluczyk .

Amortyzatory
Powrót