marekkoczta
Aktywny
A czy przypadkiem nie jest tam tak, że z body powinien iść sygnał do kierunkowskazu liniowo narastający? Sprawdzałeś może taką opcję ?
Skąd ten sygnał wziąć bcm wymieniać kto bogatemu zabroni.
Podążaj za instrukcjami wyświetlonymi na poniższym wideo, aby zainstalować aplikację internetową na Twoim urządzeniu.
Uwaga: Ta opcja może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach internetowych.
A czy przypadkiem nie jest tam tak, że z body powinien iść sygnał do kierunkowskazu liniowo narastający? Sprawdzałeś może taką opcję ?
Skąd ten sygnał wziąć bcm wymieniać kto bogatemu zabroni.
Jak dla kogo, część mogłaby stwierdzić, że obrażasz jakimi "attinami" rzucając w twarzWiesz wykonanie prostego układu na choćby ATTINY25
Rozmawiałem właśnie z jednym Włochem , który nie jest ani elektrykiem , ani mechanikiem i mówi że z tego co słyszał od instalatorów to trzeba jakiś bypass zrobić. Pin 1 i 3 w lampie. Ale tyle co go zrozumiałem...
Schematy posiadam więc również wiem który pin jest od czego. A to forum jest chyba po to aby sobie pomagać i wymieniać informacjami. Próbuję z różnych źródeł się czegoś dowiedzieć i być może wspólnymi siłami uda się coś wymyśleć... Dla mnie też ten bypass nie ma sensu , ale napisałem co wiedziałem...Kazdy cos słyszał pin 1 to swiatla mijania pin 3 to DRL WIEC JAKI PAS CZY BYPASS.
Schematy posiadam więc również wiem który pin jest od czego. A to forum jest chyba po to aby sobie pomagać i wymieniać informacjami. Próbuję z różnych źródeł się czegoś dowiedzieć i być może wspólnymi siłami uda się coś wymyśleć... Dla mnie też ten bypass nie ma sensu , ale napisałem co wiedziałem...
Wiem , że to niewiele , ale udało mi się zdobyć takie zdjęcie z działających lampROZUMIEM tylko to wprowadza w błąd a nie pomaga.
Wiem , że to niewiele , ale udało mi się zdobyć takie zdjęcie z działających lamp
Cos wiecej bo to jakies perpetum mobile.
Dostałem właśnie odpowiedź z jednej firmy oferującej zestawy do konwersji że:
"Obecnie sprzedajemy zestaw okablowania za 700 € z wysyłką do Polski i posiadasz następujące funkcje
Wysokie belki
światła mijania
niedynamiczne strzałki kierunkowe
ŻADNYCH CZAROWNIC NA KOMPUTERZE POKŁADOWYM, po wykonaniu wszystkich procedur z naszego poradnika, który znajdziesz w opakowaniu"