Witam, dzisiaj w Katowicach miałem okazje widzieć na drodze nowa giulie i powiem ze te przednie lampy wyglądały obłędnie ......
Podejrzewam ze trzeba cos z kablami przerabiać może ktoś już się dowiadywał i miał by ochotę podzielić się ta wiedza
Witam, dzisiaj w Katowicach miałem okazje widzieć na drodze nowa giulie i powiem ze te przednie lampy wyglądały obłędnie ......
Podejrzewam ze trzeba cos z kablami przerabiać może ktoś już się dowiadywał i miał by ochotę podzielić się ta wiedza
looknąłem, był temat o tym. coś tam w kablach było inaczej, całkiem inny sterownik niż AFLS i to nie tylko moduł, ale wtyk/pinout itp. Do tego spodziewam się że dla działania matrix LED potrzeba kamery HALF z MY23, a ta nie ruszy bez poliftowego BCMa (bo nawet MY20 nie ruszała) jak próbowałem u siebie. Do tego kamera MY20 nie potrafiła też gadać z radarem i wspomaganiem kierownicy przedliftowym. u mnie już był licznik i radio poliftowe, podejżewam że oba wymagane. Tu masz jeszcze większy update bo do MY23, tylko może być więcej wymagań i zaczyna się robić drogo i ryzykownie.
No chyba że nie zależy Ci na działającym matrix LED, to kto wie, może w trybie awaryjnym bez matrixa by ruszyły na starszym hardwarze (ew. po odpięciu regulacji czy AFLSa) tylko jako dzienne/mijania/długie?
Ostatnio edytowane przez epsonix ; 01-07-2023 o 03:54
Jak nie ma, jak piszą do każdego poziomu wyposażenia Reflektory adaptacyjne full led matrix? Kłamią czy jak?
Moze czeka na jakues updaty firmwarow cos jak bylo z tempomatem po znakach? Zglaszales?
Tutaj jest kompletny zestaw do przeróbki za 3 tyś eurasów:
https://www.autopartseurope.com/it/p...giulia-my2023/
Dawno bym kupił do zabawy jak przerobić ale jeszcze nie na kradli na aledrogo i nie ma. Prawa tylko od roku jeden handlarz wystawia.
cena za dwie nie jest taka zła.