Stelvio Lampy USA a Eu

Kazik1002

Nowy
Auto
Alfa Romeo Stelvio
Stelvio. Lampy USA a EU

Witam. Sprowadziłem ostatnio Stelvio z USA. Do wymiany jest jedna z lamp. Czy mogę kupić wersję europejską czy musi być taka sama jak stara uszkodzona? Nr oryginalnej lampy 50563963. Vin auta ZASFAKPN6J7B71694.

Ostatnia edycja:
Witam. Sprowadziłem ostatnio Stelvio z USA. Do wymiany jest jedna z lamp. Czy mogę kupić wersję europejską czy musi być taka sama jak stara uszkodzona? Nr oryginalnej lampy 50563963. Vin auta ZASFAKPN6J7B71694.

Pierwsze auto z ameryki, 90 % ma czerwone kierunki i trzeba przerabiać na pomarancz jesli chodzi o tyl .Przednie większość jedzi na usa lampach jak przechodzą badania nie wiem.

Ostatnia edycja:

Niedawno kupowałem do stelvio na alledrogo, miał gość kpl. nówek po okazyjnej cenie 4400, starą sprzedaj, za dobrą cenę też sie kupiec znajdzie bo niektórzy przerabiają instalacje usa na 25W i tak jeżdżą, co robią z kolorem kierunków nie mam pojęcia, pewnie przechodzi przegląd na czerwonych.

Amortyzatory
Powrót