• Hej Alfaholicy!

Na forum pojawił się świeżutki motyw kolorystyczny Alfa Red Luna, zaprojektowany przez marqo specjalnie z myślą o naszych Alfowych klimatach i czytelności na różnych urządzeniach.

Zachęcamy do:

• włączenia nowego stylu w ustawieniach profilu i potestowania go na co dzień
    • zgłaszania uwag dotyczących kolorów, kontrastów, czytelności i wygody przeglądania dłuższych wątkich
    • dzielenia się propozycjami drobnych poprawek, które mogą jeszcze lepiej dopasować motyw do charakteru naszej społeczności Alfaholików

Każda opinia pomoże dopieścić wygląd forum tak, aby „Alfa Red Luna” była tak przyjemna w odbiorze, jak dobrze utrzymana Alfa na ulubionej trasie.

Wbijaj do tematu i napisz, co myślisz!

[Giulia] Radar zamiennik

beton1

Użytkownik
Auto
Giulia Veloce Q4 2.2 AR Spider 2.4
Dzień dobry
Proszę o numer zamiennika dla radaru o numerze 0505323240 dla Giulia. Jest problem z jego dostępnością.

jak chcesz odblokowaną używkę, to [MENTION=4833]maly_777[/MENTION] choćby pomoże z każdym za lepsze pieniądze

Ostatnia edycja:
Może być używka, byle działała. Mimo to proszę o numer zamiennika.

Ostatnia edycja:
Dzień dobry
Proszę o numer zamiennika dla radaru o numerze 0505323240 dla Giulia. Jest problem z jego dostępnością.

Aktualny numer zamiennika radaru 50532324 to 50558711 (aktualna cena w serwisie to 3363,46 netto), co do problemu z dostępnością Twojego numeru, to ja na szybko znalazłem na allegro kilka sztuk (w tym jedna wyczyszczona, a nawet z możliwością wpisania Twojego VIN). Podpowiem jeszcze, że szukaj numer jako cały ze starej części (0505323240), a także z pominięciem pierwszego i obu zer (czyli w/g numeru OE 50532324).

tak, ale używki kazda wymaga wyczyszczenia co zrobi [MENTION=4833]maly_777[/MENTION] jeszcze [MENTION=6679]Teddy84[/MENTION] i Grzsiek Wiekera (works.pl) i chyba na tyle w PL

Serdeczne dzięki za wyczerpujące info.
Jeszcze jedno pytanie. Jak wrzucę takiego klona to zadziała natychmiast? O kalibracji wiem.

Ostatnia edycja:
Serdeczne dzięki za wyczerpujące info.
Jeszcze jedno pytanie. Jak wrzucę takiego klona to zadziała natychmiast? O kalibracji wiem.
To nie klon tylko wyczyszczony vin

Mam większość numerów dostępnych od ręki. A najwięcej teraz poliftowych na które mogę zrobić dobrą cenę.

To pochwal sie co to takiego i kto to robi takie cudo.

Nie wiem czy mogę tu linkować. Oto tekst z jednej z aukcji:
"Przedmiotem oferty jest:

Radar Alfa Romeo Giulia od 2016 - 2022r, bez numeru VIN przygotowany do zaprogramowania w pojeździe jako nowy.

Istnieje możliwość dopisania Vinu pod samochód na życzenie. W takiej sytuacji należy wpisać numer Vin pojazdu w wiadomości podczas zakupu.

Numer Fiat: 50532324 | Numer Bosch: 0203300708"

Ostatnia edycja:
Nie wiem czy mogę tu linkować. Oto tekst z jednej z aukcji:
"Przedmiotem oferty jest:

Radar Alfa Romeo Giulia od 2016 - 2022r, bez numeru VIN przygotowany do zaprogramowania w pojeździe jako nowy.

Istnieje możliwość dopisania Vinu pod samochód na życzenie. W takiej sytuacji należy wpisać numer Vin pojazdu w wiadomości podczas zakupu.

Numer Fiat: 50532324 | Numer Bosch: 0203300708"

Wiec jaki to klon tak powstają mity . Lepiej nic nie pisać niż be sensu wyżej mam wszystko w postach wyjaśnione. klon sama nazwa ze kopia drugiego. Tutaj dostajesz czysty bez winu lub z twoim winem wpisanym.

Amortyzatory
Powrót