Podążaj za instrukcjami wyświetlonymi na poniższym wideo, aby zainstalować aplikację internetową na Twoim urządzeniu.
Uwaga: Ta opcja może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach internetowych.
Hej Alfaholicy!
Na forum pojawił się świeżutki motyw kolorystyczny Alfa Red Luna, zaprojektowany przez marqo specjalnie z myślą o naszych Alfowych klimatach i czytelności na różnych urządzeniach.
Zachęcamy do:
Każda opinia pomoże dopieścić wygląd forum tak, aby „Alfa Red Luna” była tak przyjemna w odbiorze, jak dobrze utrzymana Alfa na ulubionej trasie.
Dzień dobry
Proszę o numer zamiennika dla radaru o numerze 0505323240 dla Giulia. Jest problem z jego dostępnością.
To nie klon tylko wyczyszczony vinSerdeczne dzięki za wyczerpujące info.
Jeszcze jedno pytanie. Jak wrzucę takiego klona to zadziała natychmiast? O kalibracji wiem.
Mnie chodzi o klon, bo taka usługa jest też możliwa.To nie klon tylko wyczyszczony vin
Mnie chodzi o klon, bo taka usługa jest też możliwa.
To pochwal sie co to takiego i kto to robi takie cudo.
Nie wiem czy mogę tu linkować. Oto tekst z jednej z aukcji:
"Przedmiotem oferty jest:
Radar Alfa Romeo Giulia od 2016 - 2022r, bez numeru VIN przygotowany do zaprogramowania w pojeździe jako nowy.
Istnieje możliwość dopisania Vinu pod samochód na życzenie. W takiej sytuacji należy wpisać numer Vin pojazdu w wiadomości podczas zakupu.
Numer Fiat: 50532324 | Numer Bosch: 0203300708"
Mam większość numerów dostępnych od ręki. A najwięcej teraz poliftowych na które mogę zrobić dobrą cenę.
Mam, dużo