[Giulia] Giulia z USA - rozkodowanie VIN

miskofff

Nowy
Auto
Giulia
Cześć,
Jakiś czas temu pomogliście mi z zakupem mojej giulii, tym razem mam pytanie o kolejne auto i rozkodowanie VIN dla mojego kolegi.

VIN:
ZARFAECN0J7581350

Auto jest jutro na aukcji:
copart.com/lot/58679993/salvage-2018-alfa-romeo-giulia-ti-tx-dallas-south

Ewentualnie wasze spostrzeżenia i uwagi, kolega jest na miejscu w stanach bo tam pracuje.
Był oglądać samochód, największym minusem dotychczas tego samochodu jest to, że słychać, że silnik nie pracuje prawidłowo - słychać, że ma missfire.
Na ten moment nie wiadomo czy są spowodowane świecami lub cewkami czy czymś poważniejszym i ewentualnie co rzeczywiście mogło się tam stać.

Jeżeli ktoś byłby zainteresowany i mógł pomóc to mogę podesłać filmik z oględzin.

Cześć,
Jakiś czas temu pomogliście mi z zakupem mojej giulii, tym razem mam pytanie o kolejne auto i rozkodowanie VIN dla mojego kolegi.

VIN:
ZARFAECN0J7581350

Ewentualnie wasze spostrzeżenia i uwagi, kolega jest na miejscu w stanach bo tam pracuje.
Był oglądać samochód, największym minusem dotychczas tego samochodu jest to, że słychać, że silnik nie pracuje prawidłowo - słychać, że ma missfire.
Na ten moment nie wiadomo czy są spowodowane świecami lub cewkami czy czymś poważniejszym i ewentualnie co rzeczywiście mogło się tam stać.

Jeżeli ktoś byłby zainteresowany i mógł pomóc to mogę podesłać filmik z oględzin.

kto z takim przebiegiem kupuje auto.

Czyli 110 tysięcy kilometrów przebiegu całkowicie dyskwalifikuje auto z używalności?

Cześć,

VIN:
ZARFAECN0J7581350

Zrzut ekranu 2023-08-23 220752.png

- - - Updated - - -

I jeszcze szczegółowe wyposażenie (zwróć uwagę na TAK/NIE)
https://drive.google.com/file/d/1OI71zn7LgxhzziGiX1C--W1ZC7VVFdBk/view?usp=drive_link

Amortyzatory
Powrót