Napisał
netzmark
To jakieś chore. Rozumiem że sterownik do obu lusterek i foteli jest wspólny i zdaje się jest gdzieś pod fotelem. Skoro fotelem i prawym lusterkiem zarządza prawidłowo to chyba jest sprawny? W lusterku też jest chyba jakiś lokalny kontroler bo do lusterka jak pamiętam też chyba LIN wjeżdża, więc to może to cholerne lusterko nie prawidłowo reaguje plus wysyła jakiś szajs do tego wspólnego sterownika i dlatego on się blokuje. Teoretycznie faktycznie jakieś usterki wiązki, jak mówi kolega wyżej, mogłyby to tłumaczyć, ale w poltorarocznym samochodzie... szkoda słów.
Czy sterownik można podmienić dla testu na inny bez przeprowadzania proxi? Korci mnie go zweryfikować a mogę chyba za jakiś czas mieć taką możliwość.
Odłączyłem aku i zobaczymy. Na minutę nic nie dało, poczekam dłużej, pewnie też lipa ale próbuje od najprostszego.
Na żadnych forach angielskich nic nie znalazłem, włoskiego nie znam. Ale faktycznie chyba mogę być pechowo pierwszy lub drugi.
@Król-Lawet skąd jesteś? A konkretniej w jakim serwisie Ci to ogarnęli (czyli znają już temat)?