Podążaj za instrukcjami wyświetlonymi na poniższym wideo, aby zainstalować aplikację internetową na Twoim urządzeniu.
Uwaga: Ta opcja może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach internetowych.
na pewno wypadl pod deske
W poprzednim aucie miałem klimatronik na kilku czujnikach, w tym nasłonecznienia i chyba również wilgotności. Klimatronik pracował na temperaturze odczuwalnej, a nie rzeczywistej (poza tym komputer miał znacznie więcej opcji z zakresu "klimatu"), efekt był taki, że jak w nowym aucie po kilkunastu zmianach nastawiłem jak dokładnie chcę, to bez zmian jeździłem kilkanaście lat niezależnie od kraju, pogody, pory roku itd.No i dobrze, jaki miał sens ten czujnik, ktoś wie jaka była jego logika działania? Myślę, że działanie w oparciu o temperaturę jest więcej niż wystarczające.
Nie wiem jak w Giulii, ale w 159 zmniejsza bezwładność automatyki klimatyzacji. Pozwala szybko reagować na bezpośrednie promienie słoneczne. Bez niego słońce najpierw musi podgrzać powietrze w kabinie, żeby wychwycił to czujnik temperatury we wnętrzu.No i dobrze, jaki miał sens ten czujnik, ktoś wie jaka była jego logika działania? Myślę, że działanie w oparciu o temperaturę jest więcej niż wystarczające.