Alfa Romeo stelvio quadrifoglio

Tak, też to widzę i sprawdzę dokładnie też i te uszkodzenia.

Wdziałem to, właściwie jadę oglądać z ludżmi, którzy na co dzień naprawiają uszkodzone auta. Rozbitego Stelvio Quadrifoglio co prawda jeszcze nie oglądali i nie naprawiali, stąd te moje zapytania na co jeszcze zwracać uwagę. Jestem dobrej myśli, pewnie sprawdzą dokładnie wszystko.
Zwróć uwagę na tylne prawe koło - może mi się wydaje, ale jakoś nienaturalnie przesunięte jest do przodu.

Wysłane z mojego M2007J3SY przy użyciu Tapatalka

może to,że warto najpierw sprawdzić czy jest wogóle sens jechać obejrzeć to auto.

IMG_20231103_193640.jpg
IMG_20231103_193603.jpg

to są dwie pierwsze strony raportu tej czarnej alfy. Nie wiem czemu tak jest że na pierwszej stronie jest bmw a na kolejnych już są dane dotyczące tylko alfy. Nie znam się na tym może ktoś podpowiedzieć o co tu chodzi?

- - - Updated - - -

Może to,że warto najpierw sprawdzić czy jest wogóle sens jechać obejrzeć to auto.

IMG_20231103_193640.jpg
IMG_20231103_193603.jpg

TO SĄ DWIE PIERWSZE STRONY RAPORTU TEJ CZARNEJ ALFY. NIE WIEM CZEMU TAK JEST ŻE NA PIERWSZEJ STRONIE JEST BMW A NA KOLEJNYCH JUŻ SĄ DANE DOTYCZĄCE TYLKO ALFY. NIE ZNAM SIĘ NA TYM MOŻE KTOŚ PODPOWIEDZIEĆ O CO TU CHODZI?

Może to,że warto najpierw sprawdzić czy jest wogóle sens jechać obejrzeć to auto.

A co zobaczysz po Vin na zdjęciach?
Myślisz że sprawdzenie raportem typu carvertical ma sens w przypadku zakupu rozbitego auta?
Przecież widzisz że jest rozbite :D

Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk

Pokaż załącznik 288347
Pokaż załącznik 288348

to są dwie pierwsze strony raportu tej czarnej alfy. Nie wiem czemu tak jest że na pierwszej stronie jest bmw a na kolejnych już są dane dotyczące tylko alfy. Nie znam się na tym może ktoś podpowiedzieć o co tu chodzi?

- - - Updated - - -

Pokaż załącznik 288347
Pokaż załącznik 288348

TO SĄ DWIE PIERWSZE STRONY RAPORTU TEJ CZARNEJ ALFY. NIE WIEM CZEMU TAK JEST ŻE NA PIERWSZEJ STRONIE JEST BMW A NA KOLEJNYCH JUŻ SĄ DANE DOTYCZĄCE TYLKO ALFY. NIE ZNAM SIĘ NA TYM MOŻE KTOŚ PODPOWIEDZIEĆ O CO TU CHODZI?

Czy Vin alfy nie zaczyna się iż zfa?
Masz Vin z ogłoszenia czy sprawdziłeś w aucie?

Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk

VINy Alfy Romeo, przynajmniej tych europejskich zaczynają się od ZAR.
VIN WBA to VIN BMW.

Wysłane z mojego M2007J3SY przy użyciu Tapatalka

Widocznie przód od jest od BMW, a tył od Stelvio, bo Zenkowi brakło akurat drugiej połówki od BMW.

Tak zamykamy temat, ale dodam jeszcze zgłosiłem to do otomoto ze coś z tym vinem nie gra podesłałem zdjęcia z raportu. Dostałem odpowiedź mniej więcej taką - jeśli mnie to boli proszę dzwonić na policję

dobrze - miał ktoś oglądać. był ktoś? bo tak tu kilku zachwalało ta okazję?

Amortyzatory
Powrót