[Stelvio] Stelvio Q arrivederci!

Nemiroff

Użytkownik
Auto
StelvioQ Abarth Spider
Brutalnie musiałem pożegnać się z moją włoską kochanką. W pewne nieodległe, nader smutne wczesnojesienne słoneczne przedpołudnie grad gruzu przejeżdżającej obok troglodyckiej naczepy oszpecił moją miłość.
Jeżdżąc wyklepaną, z warstwami tapety, czułbym się jak zbrukany kierowca, nie przymierzając kierowca passerati, do którego poprzedni właściciel niemiecki turek dzwoni, żeby posłuchać klekotu tedeika. Więc poszła do.... [cenzura, antys...]

Arrivederci amore mio!

Tymczasem nowe Alfy wyłącznie czarne w środku niczym zawartość pontonów dopływających do włoskich wybrzeży. Nieee...

Dziękuję wszystkim interlokutorom za wspólne forumowanie. Grazie mille!
Kłaniam się nisko.

Remanent:

Gdyby ktoś był zainteresowany, zostały mi komplet pięknych oryginalnych felg 20' z zimowymi Pirelli Scorpion
oraz
kontroler klap wydechu Forza Componenti To była najlepsza rzecz w moim Q. Rzecz, którą bezwględnie warto mieć.

Ogłoszenie do znalezienia na naszym forum w dziale Bazar / Części / Sprzedam części

oraz na OLX ID: Kontroler 875294052 Koła 875280500

Gruba stara Niemka w czeskim stroju ludowym? A feee...

Zamiast Q jest P. P jak Plaid. I to jest kochanka sado-maso. Urywa jaja z przyrodzeniem.

Tylko nie mruczy jak włoszka....

Ostatnia edycja:

Zamiast Q jest P. P jak Plaid. I to jest kochanka sado-maso. Urywa jaja z przyrodzeniem.

S Plaid? :)

Wysłane z mojego M2007J3SY przy użyciu Tapatalka

Trzeba jechać do mg motorsport Siemianowice tam to Panowie zrobią wszystko, żeby mruczało, strzelało, waliło ogniem

Trzeba jechać do mg motorsport Siemianowice tam to Panowie zrobią wszystko, żeby mruczało, strzelało, waliło ogniem

Serio? Z baterii w Plaid???

Wracając do Alfy - dla Q Stelvio/Gulia polecam kontroler wydechu. Jest ogłoszenie w wątku bazarach i OLX. Robi robotę. Pilotem można dowolnie otwierać klapy. Co ciekawe, najlepiej wydech brzmi w trybie A. Redukcja do 70kmh/ drugi bieg gaz i od brzmienia wydechu i wybuchów wszyscy w tunelu maja brązowo w spodniach.... ale mi tego brakuje.

https://www.forum.alfaholicy.org/sprzedam_czesci/181758-kontroler_wydechu_stelvio_giuliua__.html

Amortyzatory
Powrót