W moim Stelvio 2019 mam pokrętło DNA monostabilne, wystarczyło uruchomić opcję w MES + proxy i Race działa.
Po to, żeby zanim wyda kilka stów na nowy przełącznik, to sprawdził czy będzie działał na tym który ma. Prosta rada, pomijająca pisanie o kolegach, kochankach i sąsiadach...
Dzięki wielkie za odpowiedzi netzmark, dużo mi się klarujeZ tym utrzymywaniem pasa ruchu będę musiał zobaczyć, autko będę miał dopiero za kilka dni, nie spodziewałem się, że mogę mieć kamerę
![]()
Też tak czytałem, że od 2019 tak jest, a moje jest właśnie z tego samego roku
- - - Updated - - -
A nawet nie wiem który system jak się nazywa, ale jak jechałem nówką to miała taki system, że nie pozwalała przekroczyć linii, nie wiem czy to się nazywa asystent jazdy w korkach, asystent pasa ruchu czy jak inaczej, chyba, że to wchodzi do aktywnego tempomatu? Z kolei w Mazdzie 3 jak jechałem to też jest taki system, ale działał o wiele gorzej i jak chciałem coś ominąć to wyrywało mi kierę z rąk i traciłem kontrolę nad pojazdem![]()
Po co wprowadzasz niepotrzebny zamęt. Wyłącznik za tą cenę chyba używka bo nowy w serwisie kosztuje tyle - https://allegro.pl/oferta/pokretlo-t...ft-14358412661.
Kliknięcie w komputer? w moim przypadku łącznie z hamownią to trwało ok. 1 godz. i było ich więcej niż pojedynczy klik. Chyba przeprowadzka będzie konieczna w Twoim przypadku tam gdzie ceny są zdecydowanie wyższe.