Dałem z linka. Czytaj ze zrozumieniem. Masz taniej to się pochwal być może wiele osób skorzysta.Zamęt to wprowadzasz ty sprawdz ceny w aso. Hamownia do race nie jest potrzebna O tym nie pisałes moze jeszcze mycie auta i sprzatanie w tej cenie.
Podążaj za instrukcjami wyświetlonymi na poniższym wideo, aby zainstalować aplikację internetową na Twoim urządzeniu.
Uwaga: Ta opcja może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach internetowych.
Dałem z linka. Czytaj ze zrozumieniem. Masz taniej to się pochwal być może wiele osób skorzysta.Zamęt to wprowadzasz ty sprawdz ceny w aso. Hamownia do race nie jest potrzebna O tym nie pisałes moze jeszcze mycie auta i sprzatanie w tej cenie.
Tak podaje link do mnie taniej bez wyłącznika bo nowy jesli jest w aucie nie jest potrzebny tylko kodowanie 100.Dałem z linka. Czytaj ze zrozumieniem. Masz taniej to się pochwal być może wiele osób skorzysta.
Po co wprowadzasz niepotrzebny zamęt. Wyłącznik za tą cenę chyba używka bo nowy w serwisie kosztuje tyle - https://allegro.pl/oferta/pokretlo-trybu-jazdy-dna-alfa-romeo-giulia-lift-14358412661.
Kliknięcie w komputer? w moim przypadku łącznie z hamownią to trwało ok. 1 godz. i było ich więcej niż pojedynczy klik. Chyba przeprowadzka będzie konieczna w Twoim przypadku tam gdzie ceny są zdecydowanie wyższe.