[Giulia] Lampy EU 25W+ schematy przód USA

juhass

Użytkownik
Auto
Giulietta MA 2011; Giulia 2021 USA
Popełniłem ten błąd i wylicytowałem Julkę w USA. Przodu niema i trzeba by to poskładać jak dopłynie stąd pytania.
Rocznik to 2021- a z tego co widzę była zmiana numerów przednich reflektorów 25W EU.
Stąd pytanie- muszę założyć 50557247 i 50564094? Czym one się różnią od starszych 25W?
Dostępność taka sobie...
No i drugie- ma ktoś "fiszki", schematy budowy przodu w wersji USA?
Nie chcę poskładać przystanku- chciałbym mieć wszystkie plasticzki, zapineczki itp...

lamp było od groma zmian numerów, byle byś trafił w LHD, 25W, z ręcznym poziomowaniem (rynek AM00), do tego były 2 wersje kolorystyczne (opcja bodajże 5EM) wiec w parze aby się zgadzały. Tyle.

szukanie jak to się składa, jakie kołki itp w ePerze, ale to głupiego robota bo mocno podzielone na różne arkusze i czasem jak nawet wiesz czego szukasz to nie idzie znaleźć. myślę że dogadaj się ze sklepem w którym będziesz kupował np QVStore albo Akuki i Ci wg VIN poznajdują co trzeba a Ty po prostu u nich kupisz i każdy będzie zadowolony.

Ostatnia edycja:
Ja też w te wakacje szukałem odpowiedniej lampy 25W, napisz do mnie na mój e-mail (alfa16v@poczta.onet.pl) to wyślę Ci cały zestaw plików, które wyszukałem w tej sprawie, łącznie z numerami kat. reflektorów

Amortyzatory
Powrót