Giulia/Stlevio 2.2 210km wtryskiwacze

Gooku

Użytkownik
Auto
Giulietta 1.4 170 MA
Witam, potrzebuje wtryskiwaczy do Giuli 2.2 210km, czy jest może ktoś kto posiada oryginalnie wersję o tej mocy i mógłby zrobić zdjęcie numerów? Dzwoniłem do ASO i otrzymałem informację że oryginalnie powinien być 71798329, wpisując ten numer nie znajduje mi nigdzie wtryskiwaczy. Prawdopodobnie jest to numer OEM alfy a nie ten który znajduje się na wtryskiwaczu.

No cóż - po polsku - informacja o aktualnym numerze części.

Nie rozumiem o czym piszesz, na pewno nie na temat, masz giulie stelvio 2.2 210km i masz możliwość sprawdzenia jakie są numery wtryskiwaczy? Jeśli nie to dziękuję za pomoc

Wódka była za ciepła, czy kobieta za zimna?

Witam, potrzebuje wtryskiwaczy do Giuli 2.2 210km, czy jest może ktoś kto posiada oryginalnie wersję o tej mocy i mógłby zrobić zdjęcie numerów? Dzwoniłem do ASO i otrzymałem informację że oryginalnie powinien być 71798329, wpisując ten numer nie znajduje mi nigdzie wtryskiwaczy. Prawdopodobnie jest to numer OEM alfy a nie ten który znajduje się na wtryskiwaczu.

Po prostu podali Ci numer wtryskiwacza po regeneracji ;). Domyślam się, że chodzi Ci o numer wtryskiwacza, jaki znajduje się na samym wtryskiwaczu, a tu zapewne będzie to Bosch o nr 0445110673. Nie wiem tylko dlaczego oczekujesz żeby inni to dla Ciebie sprawdzili w swoich samochodach, zamiast sprawdzić to w swoim samochodzie.

Tak dokładnie chodzi mi o numer znajdujący się na wtryskiwaczu. Nie mam możliwości sprawdzenia u siebie bo mam wątpliwości czy są takie jak powinny być, a jak by potwierdziła mi to osoba która posiada taką wersję to miał bym pewność

Amortyzatory
Powrót