Jak w tytule. Potrzebuje człowieka z dojściem do aktualnego EPER-a.
Czy jest na forum ktoś z dostępem do tego cudownego narzędzia?
Jak w tytule. Potrzebuje człowieka z dojściem do aktualnego EPER-a.
Czy jest na forum ktoś z dostępem do tego cudownego narzędzia?
Jeśli coś kupujesz to najlepiej od razu uderzać do QVStore czy do Moto Akuki, mają ePer, sprawdzą, wycenią, podpowiedzą i kupisz u nich - szkoda 2x robić robotę
Proszę, nie wysyłajcie mi wiadomości prywatnych jeśli to nie jest absolutnie konieczne, i nie jest to bezpośrednia sprawa tylko pomiędzy nami - np. interes.
To jest forum. Na pytania ogólne zwykle może odpowiedzieć wiele innych osób na forum, a odpowiedź może być przydatna innym. Pożytek potencjalny dla całej grupy. Nie będę odpowiadał na takie priv.
Szukajcie z googlami a nie wyszukiwarką formuową która jest beznadziejna: w googlach wpisujcie (site:forum.alfaholicy.org/giulia_stelvio <TEMAT>). Wiele rzeczy na forum było wielokrtonie, najwyżej w tamtych wątkach dopytujcie żeby śmietnika nie robić na forum.
Przy Giuliach/Stelvo od lat już nie robię retrofitów (wyjątek radia nowe jakie mam na stocku przedlift z nav i polift z nav).
Temat ogarnięty
Dzień dobry
Czy mogę otrzymać numer przekaźnika dodatkowej elektrycznej pompy wody dla 2.2 210PS. Jeśli to możliwe proszę również o numery pozostałych przekaźników zlokalizowanych obok nadkola.
Każdy markowy 4 zaciskowy, z byle jakiego auta o tym kształcie/rozstawie terminali (standardowy) - na allegro o ile pamietam Bosche po 10zł ok w górę, ktoś ostatnio linkował w jakimś wątku Omrona dla Kia/Hyundai po bodajze 17zł (dosłownie kilka dni temu -looknij po forum). Ori są drogie a padały nawet pozmianowe ludziom.
Proszę, nie wysyłajcie mi wiadomości prywatnych jeśli to nie jest absolutnie konieczne, i nie jest to bezpośrednia sprawa tylko pomiędzy nami - np. interes.
To jest forum. Na pytania ogólne zwykle może odpowiedzieć wiele innych osób na forum, a odpowiedź może być przydatna innym. Pożytek potencjalny dla całej grupy. Nie będę odpowiadał na takie priv.
Szukajcie z googlami a nie wyszukiwarką formuową która jest beznadziejna: w googlach wpisujcie (site:forum.alfaholicy.org/giulia_stelvio <TEMAT>). Wiele rzeczy na forum było wielokrtonie, najwyżej w tamtych wątkach dopytujcie żeby śmietnika nie robić na forum.
Przy Giuliach/Stelvo od lat już nie robię retrofitów (wyjątek radia nowe jakie mam na stocku przedlift z nav i polift z nav).
Pewnie chodzi o to (akurat dosłownie parę minut temu widziałem, to linkuję )
https://www.forum.alfaholicy.org/giu...ml#post2370120