Kupiłem carlinkit i pierwsze testy są bardziej niż ok. Po godzinie nic nie było gorące i nic nie rozłączało, podczas gdy na kablu randomowo się resetował. Dzięki za podpowiedzi.
Kupiłem carlinkit i pierwsze testy są bardziej niż ok. Po godzinie nic nie było gorące i nic nie rozłączało, podczas gdy na kablu randomowo się resetował. Dzięki za podpowiedzi.
Ale na indukcji czy tylko samo wifi?
Generalnie to jeszcze się nie ciesz tak strasznie, bo nie wiem od czego to zależy ale czasem ind+wifi jest akceptowanie ciepła a czasem palnik, na Androidzie. Robiłem testy uwalając różne programy zainstalowane (idea że coś w tle dokłada się do obciążenia) ale nie znalazłem czemu tak to jest. Nawet czasem w kieszeni czuję telefon jak się robi gorący a bez ładowania.
"Za okno." też dobra myśl :-)
A serio to zastanawiam się nad otworkiem z rurką pionowo w dół w schowku pod telefonem a do tunelu z nawiewem na tył. W lecie kiedy największy problem by załatwiło sprawę i schowek z klimą przy okazji. Muszę to rozebrać i zobaczyć na ile to wykonane ale wszystko co trzeba jest jakby obok siebie. Chrzanię, że ktoś powie że druciarstwo...
Spróbuj najpierw nawiewy od klimy ustawić centralnie w dół i otworzyć na max. Ja póki co odpiąłem AA to nie mam jak spr czy to coś pomoże. Zaktualizowałem nawigacje i nawet nieźle działa.
@karolw jak bez indukcji to daje rade, jak z to kwestia czasu to jak ktoś napisał mocno randomowo się dzieje, nie zawsze
E to za daleko i tylko żona będzie marudzić że jej zimno wieje... :-).
Ostatnio edytowane przez prezes-tk ; 07-09-2024 o 20:17