Drążek zmiany biegów - pęknięta szybka

snicer1

Nowy
Auto
Alfa Romeo Giulia
Sprowadzona Alfa Romeo Giulia 2020 (wersja poliftowa, skórzany wybierak) posiada pękniętą szybkę na drążku zmiany biegów. Czy jest sposób na wymianę samej szybki bez zakupu całego drążka?

Pozdrawiam

Ostatnia edycja:
Hehe widać to stała choroba aut z USA- efekt ładowania gratów do środka bez ładu i składu.
Moja (też z USA) ma tę samą przypadłość- gdzieś tam się pytałem o to i z tego co pamiętam- niestety wymiana całego drążka wchodzi w grę. Odpuściłem.

Sprowadzona Alfa Romeo Giulia 2020 (wersja poliftowa, skórzany wybierak) posiada pękniętą szybkę na drążku zmiany biegów. Czy jest sposób na wymianę samej szybki bez zakupu całego drążka?

Pozdrawiam

Witaj
Odezwij się na prov, to coś poradzimy myślę z tym uszkodzonym drążkiem Może da się naprawić lub wymiana.

Witam czy udało się zregenerować drążek. Mam auto Pl i tez cierpi na to samo.

Pozdrawiam

U mnie to samo, ale nie było gratów w środku. Wnętrze bardzo zadbane.
Może już ktoś ma sposób na samą "szybkę"?

To chyba nie jest defekt tylko sprowadzanych aut. Na zagranicznych forach pierwotni właściciele nie mają pojęcia kiedy i jak powstały pęknięcia. Nawet temperaturę podejrzewają.

Mogliby robić trwałe z poliwęglanu :(

Moja wersja
Screenshot_20250325_173316_Gallery.jpg

Ostatnia edycja:
To pęka samo z siebie, moja cała popękana a nigdy niczym w nią nie uderzyłem. Na aledrogo pojawiły się gałki bez przycisku do włączania wstecznego, orientujecie się czy przycisk można przełożyć?

Amortyzatory
Powrót