[Giulia] Elektryczna klapa Giulia

Michal94

Użytkownik
Auto
Giulia
Witam, czy jest osoba która robiła taką przeróbkę …. Napewno się da… i napewno można było by stworzyć taki set na wymianę, nie ukrywam że przydała by się elektryczna klapa w Giulia. Napewno podniosło by to prestiż modelu. Wiem że jest na forum wielu dobrych specjalistów i to do nich kieruje tą wiadomość - myślę że chętnych by nie zabrakło
Pozdrawiam

Witam, czy jest osoba która robiła taką przeróbkę …. Napewno się da… i napewno można było by stworzyć taki set na wymianę, nie ukrywam że przydała by się elektryczna klapa w Giulia. Napewno podniosło by to prestiż modelu. Wiem że jest na forum wielu dobrych specjalistów i to do nich kieruje tą wiadomość - myślę że chętnych by nie zabrakło
Pozdrawiam

Powodzenia.

E tam, otwieranie już jest, aku z tyłu to zasilenie wystawione, jeden silownik ktory bedzie tylko domykał ze swoim sterowaniem i po temacie, zostaje jakoś to zamontować, tylko po co.

Pozdrawiam

https://pl.aliexpress.com/i/1005006343490314.html

- - - Updated - - -

W BMW 3 nie ma problemu żeby sobie zamówić to dla czego w Giulia nie było opcji …..
Jakieś cuda inżynierskie czy co …

No i co z tego? Co to w ogóle za porównanie jakiegoś beemwu dla szwabskich wsiurów z Alfą.

Amortyzatory
Powrót