[Stelvio] Montaż tablicy przedniej

variatore

Użytkownik
Auto
Stelvio '18 280KM
Wiem, że ten temat już gdzieś był ale ja nie o samym montażu tablicy tylko o mocowaniu originalnej podstawki pod nią do zderzaka - ona ma takie zagłebione otwory, które są spasowane z dwoma małymi kwadratowymi otworami w sanmym zderzaku - ale one nie są na żadne wkręty - co tam wchodzi originalnie ? Są jakieś zatrzaski czy plastykowe nity aby zamocować tę podstawkę "po bożemu" ? teraz mi dolna jej część odstaje od zderzaka i nie podoba mi sie to.

Mnie też odstaje, ale wali mnie to. Podczas jazdy przecież nie widać przedniej tablicy rejestracyjnej, tylnej zresztą też nie, więc po co się stresować? A młode laski do poderwania przecież nie patrzą na tablice rejestracyjne.

Wiem, że ten temat już gdzieś był ale ja nie o samym montażu tablicy tylko o mocowaniu originalnej podstawki pod nią do zderzaka - ona ma takie zagłebione otwory, które są spasowane z dwoma małymi kwadratowymi otworami w sanmym zderzaku - ale one nie są na żadne wkręty - co tam wchodzi originalnie ? Są jakieś zatrzaski czy plastykowe nity aby zamocować tę podstawkę "po bożemu" ? teraz mi dolna jej część odstaje od zderzaka i nie podoba mi sie to.

Są takie malutkie kołki kwadratowe, które się tam wkłada i potem śrubka je rozpiera. W wolnej chwili wrzucę zdjęcie tego

Amortyzatory
Powrót