Twoja przeglądarka jest nieaktualna i może wyświetlać tę stronę nieprawidłowo. Powinieneś zaktualizować ją lub skorzystać z alternatywnej przeglądarki.
Cześć,
Czy ktoś z was przerabiał temat odkręconego pośredniego koła zębatego napędu wałka balansu?
Czy orientujecie się czy można kupić nowe koło zębate w serwisie i jaki jest koszt?
Cześć,
Czy ktoś z was przerabiał temat odkręconego pośredniego koła zębatego napędu wałka balansu?
Czy orientujecie się czy można kupić nowe koło zębate w serwisie i jaki jest koszt?
Możesz napisać więcej, żeby trochę rozjaśnić temat i ew. ostrzec innych: jaki przebieg, co ile wymieniany olej i jaki olej, czy auto kupione jako nowe, jak eksploatowane (trasa/miasto)?
Możesz napisać więcej, żeby trochę rozjaśnić temat i ew. ostrzec innych: jaki przebieg, co ile wymieniany olej i jaki olej, czy auto kupione jako nowe, jak eksploatowane (trasa/miasto)?
Dzwoniłem dziś do serwisu. Jest dostępne jedno koło w Polsce, nr części 55227003, 766 zł.
Problem jest w kole pośrednim napędu wałka wyrównoważającego po stronie kolektora ssącego.
Montowane było na za krótkiej śrubie , bez kleju i koło samo się odkręca, spada na wał korbowy i robi spustoszenie w silniku.
Z tego co się dowiedziałem to podobno po liftingu to poprawili. U mnie 2020r, 140 tys.km przebiegu.
Podobno na włoskich forach temat jest szerzej znany.
Zarejestruj się i korzystaj z forum bez rozpraszających banerów reklamowych.
Jako zalogowany użytkownik zyskujesz wygodniejszy dostęp do treści, możliwość komentowania, korzystania z prywatnych wiadomości i pełne wsparcie społeczności.
Nie zajmuje to długo, a różnica w komforcie przeglądania naprawdę robi wrażenie! 💡🎉
Ta strona używa plików cookies, aby pomóc personalizować i dopasować treści do Twoich potrzeb. Cookies pozwalają też pozostać zalogowanym, jeśli zdecydujesz się zarejestrować.
Kontynuując przeglądanie tej strony wyrażasz zgodę na używanie tych plików.