Wasze realizacje

Strona 1 z 2 12 OstatniOstatni
  1. YonasH
    YonasH
    W tym temacie chętnie przeczytam kilka słów na temat waszych realizacji. Uwagi? Sugestie?

Pierwsze ringi zamontował samodzielnie VVoytec! Obecnie najprawdopodobniej zabiera się za montaż modułu aby je ożywić.
  2. VVoytec
    VVoytec
  3. YonasH
    YonasH
    No i nie mam pytań...
  4. VVoytec
    VVoytec
    Wiecej zdjec i troche porad zalacze wieczorem, ogolnie instrukcja Yonasha jest dokladna i dzieki niej montaz nie jest trudny choc troche czasochlonny (2 dni roboty)
  5. robert9990
    robert9990
    Czyli ja się będę musiał streszczać, bo tylko 3 dni będę w Polsce... Ale efekt niesamowity...
  6. VVoytec
    VVoytec
    Ja mialem na wszystko 2 dni. Bylo troche stresu ale sie udalo(choc bez wsparcia Yonasha byloby ciezko) Instrukcja jest czytelna i prowadzi krok po kroku. Jakbym mial to robic jeszcze raz poszloby szybciej. Do ucinania odblysnikow najlepsza byla tarczka z dziurami(lepiej sie chlodzi) znacznie ulatwila obcinanie, wszystkie obcialem jedna bez lejacych czarnych kacjuszy, oczywiscie nie uzywajcie zbyt duzych obrotow. Ringi przeszly juz test bojowy gdy na trasie do Oslo zatrzymala mnie szwedzka policja(jechalem na samych ringach) i nie mieli do nich zadnych zastrzezen )
  7. Tomek1986
    Tomek1986
    Efekt du..e urywajacy!!!
  8. pieron
    pieron
    No teraz wszyscy się chwalcie a reszte już wykręca z niecierpliwości - No dobra wiem że vvoytec jest dopiero trzeci - czekam
  9. YonasH
    YonasH
    A ja się uwijam z kablami aby wysłać 4 zestawy w poniedziałek
  10. YonasH
    YonasH
    Koledzy,
    Jak wam idzie realizacja?

Pieron podpowiedział jak łatwiej dostać się do kabli od centralnego zamka (manual V. 5. d.). Pozwolę sobie zacytować:
    aby wpiąć się w przewody "otwórz/zamknij" wychodzące z drzwi, było by znacznie łatwiej odpiąć "wtyczkę" pomiędzy drzwiami a kabiną [w ten sam sposób co przewody złącz obu lamp] a następnie "gniazdo" wepchnąć do kabiny [odblokowując chyba 2 zatrzaskowe zaczepy] wtedy owe gniazdo zawiśnie wystarczająco nisko aby zrobić to wygodnie.
Pokaż wyniki od 1 do 10 z 20
Strona 1 z 2 12 OstatniOstatni
Amortyzatory