z tych miejsc może ciec wszystko ale obstawiam paliwo albo płyn od wspomagania.
obstawiałbym wyciek ze wspomagania. Też z tamtąd mi leci![]()
podłóż pod to miejsce gazete lub karton, sprawdz kolor cieczy która wypływa z silnika, pomoże to rozszyfrowac z kad i co leci.
Dzieki wielkie za odpowiedzi, okazało się ze korek od oleju od skrzyni się poluzował i trzeba było go dokrecić. Mam jeszcze pytanie, zauważyłem, że wycieka mi coś co w konsystencji przypomina wodę z jakimś tłuszczem coś takiego, wydaje mi się ze to płyn chłodniczy bo znów musiałem go dolać, wyciek jest z prawej strony. Mam pytanie czy to coś poważnego i o co w ogóle chodzi, zdjęcie lepiej pokaże o co chodzi.
![]()
wyglada to na wyciek płynu z pompy wody,ja bym natychmiast zaholował!!!! auto do mechanika, jak pompa stanie i pasek rozrzadu seślizgnie sie z koła to w silniku bedzie kaszana>
pzd.
Holowac? Auto jezdzi tak samo nie widze zadnych zmian. Rozrzad byl wymieniany z 1000 km temu razem z pompa jak to mozliwe? Jaki koszt jest wymiany pompy wody?
mi to wyglada na wyciek z pompy wody, wyraznie widać jak cieknie z pod obudowy rozrządu,
jak chcesz to jeździj, to Twoje auto i mozesz robic z nim co chcesz, tylko jak nie przyjmujesz do wiadomosci odpowiedzi na pytania które zadajesz, to nie rozumiem po co je zadajesz.
pzd.