kupiłem satynowe nakładki na lusterka - tanie nie były, a jest to po prostu plastik, no ale wyglądają bardzo ciekawie.
pytanie czy ktoś zmieniał? czy wystarczy podważyć z kilku stron obecne nakładki i samo wyjdzie? Czy trzeba rozbierać lusterko?
kupiłem satynowe nakładki na lusterka - tanie nie były, a jest to po prostu plastik, no ale wyglądają bardzo ciekawie.
pytanie czy ktoś zmieniał? czy wystarczy podważyć z kilku stron obecne nakładki i samo wyjdzie? Czy trzeba rozbierać lusterko?
to plastik powleczony cienką warstwą metalu... metalizowany plastik
próbowałem teraz pokombinować... ale...
delikatnie śrubokrętem podważałem seryjne nakładki, nakładka nie odchodzi a plastik już się deformuję
obniżyłem lusterka na maksa do dołu i też próbowałem wyjąć same lusterko, ale bałem się żeby nie pękło
jakieś porady, ktoś przez to przechodził?
Regulacja w lewo i wkładasz śrubokręt wypinając cześć zatrzaskow potem w druga stronę regulacja i wkładasz śrubokręt lekko podważasz w szkło masz w ręku.
Verzonden vanaf mijn iPhone 4S met behulp van Tapatalk
Omen - dzięki za podpowiedź
chyba do mechanika z tym podjadę jednak, bo próbowałem z każdej strony podwadzać, ale nie bez skutki a samo lusterko się wygina już i zaraz pęknie...
tak z ciekawości - rozumiem, że zrobię manualnie wersję blackline? nakładki niklowane na zderza przedni już były, teraz dokładam nakładki na lusterka. Czymś konkretnym jeszcze wersja blackline się wyróżniała?
tak kolorem konsoli, kolorem wkładów w lampach, skórą, gałką zmiany biegów
czyli nie zrobię blackline![]()
Ja edycje Blackline kojarzę tylko z 147 i ona Panowie jeszcze miała czarny dach.
w BL były też metalowe nakładki na pedały
Scudetto i listwy w zderzakach w satynie jak nakładki na lusterka a nie w połysku, w któreś wersji BL też są przyciemniane przednie kierunki w zderzaku ale nie wiem w której![]()