Celeber
Nowy
Witam. Szukam sterowania podnoszenia szyby do alfy GT z 2004 roku. Z góry dziękuję za pomoc w znalezieniu tego elementu.
Podążaj za instrukcjami wyświetlonymi na poniższym wideo, aby zainstalować aplikację internetową na Twoim urządzeniu.
Uwaga: Ta opcja może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach internetowych.
Hej Alfaholicy!
Na forum pojawił się świeżutki motyw kolorystyczny Alfa Red Luna, zaprojektowany przez marqo specjalnie z myślą o naszych Alfowych klimatach i czytelności na różnych urządzeniach.
Zachęcamy do:
Każda opinia pomoże dopieścić wygląd forum tak, aby „Alfa Red Luna” była tak przyjemna w odbiorze, jak dobrze utrzymana Alfa na ulubionej trasie.
Szanowni,
Piszę w tym temacie ponieważ nie mogę znaleźć tematu który by mnie interesował ( wiem, że gdzieś już go widziałem) Mianowicie, w aucie wymieniłem cały podnośnik szyby wraz z silniczkiem na nowy po założeniu szyba opuszcza się i podnosi ALE zatrzymuje się co kilka mm/cm także proces otwarcia/zamknięcia składa się z około 20 przystanków i 20 naciśnięć na panel podnośnika jak to cholera wyregulować?
Już to przerabiałem od kupna przy wymianie aku i wyciąganiu reflektorów, które parują. Podnieś, a raczej zamknij szyby. Zdejmij ujemną klemę na kilkanaście sekund, załóż. A dalej jak koledzy mówią kluczyk w stacyjkę, opuszczasz jedną trzymasz te minimum 5s potem zamykasz, trzymasz i analogicznie z drugą. Jak nie zabangla od strzała to odpal silnik po ponownym przypięciu klemy, opuść szybę... itd. Zadziała na 100% mnie siadło za drugim albo trzecim razem bo też cuda się działy.