Poduszka skrzyni biegów IMPERGOM

pawel365

Nowy
Auto
GT 1.9JTD
hej.

Potrzebuję pomocy. A mianowicie muszę wymienić poduszkę pod skrzynią, padło na intergom'a z uwagi na wymiane sprzegła + dwumas, sprzedawca twierdzi że będzie pasować poduszka IMP 27506 ja wedle Epera znalazłem że powinna być IMP 28228 lecz ona jest nie produkowana i pytanie czy ktoś ma możliwość potwierdzić że te poduszki to to samo?

Napisałem meila do impergomu ale nie wiem czy odpiszą a do poniedziałku muszę mieć odpowiedź.

Słoneczko chyba coś szwankuje a że wolne środki jeszcze są to zdejmę skrzynię i zobaczymy co tam jest, Przygotowuję ją na wyjazd na narty do Włoch więc wszytko musi być ok,

Jeśli chodzi o tą tylną poduszkę to polecam oryginał, nie jest drogi. Zamiennik (nie pamiętam firmy) musieliśmy wymieniać po 3 dniach (zupełnie inaczej skonstruowana, zerwała się).

oryginał i ted-gum to to samo, przetestowałem to na sobie, nie warto przepłacać.

pzd.

hej.

Potrzebuję pomocy. A mianowicie muszę wymienić poduszkę pod skrzynią, padło na intergom'a z uwagi na wymiane sprzegła + dwumas, sprzedawca twierdzi że będzie pasować poduszka IMP 27506 ja wedle Epera znalazłem że powinna być IMP 28228 lecz ona jest nie produkowana i pytanie czy ktoś ma możliwość potwierdzić że te poduszki to to samo?

Napisałem meila do impergomu ale nie wiem czy odpiszą a do poniedziałku muszę mieć odpowiedź.

27506 to poduszka do benzyny,
masz JTD , prawda ?

Prawdopodobnie potrzebujesz tę poduszkę
http://www.autosklep24.pl/pl/p/Poduszka-skrzyni-ALFA-145-147-156-LYBRA-JTD-lewa/10025

trzeba by po numerze vin się upewnić,

Poduszki mamy dobrej jakości.

No to poduszka taka jak podałem w linku .....

Amortyzatory
Powrót