Podążaj za instrukcjami wyświetlonymi na poniższym wideo, aby zainstalować aplikację internetową na Twoim urządzeniu.
Uwaga: Ta opcja może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach internetowych.
Szukajcie dalej okazji...
A 3voq sprzedaje sprawdzona i legalna ale za kilka kpln więcej, wiec rozumiem ze sie noe nada![]()
Jest na forum w dziale sprzedam i na grupie alfaholicy na fb.
No to życzę powodzenia dla chętnego.Bezskutecznie próbowałem się umówić na oględziny samochodu zaznaczając,że jestem bardzo zainteresowany a targowanie się o cenę nie jest moim priorytetem-a to grypa, a to gorączka, a to wyjazd, a to nadchodzące egzaminy.Trwało to dwa tygodnie, po dwóch tygodniach zwodzenia dostałem info,że za następne dwa tygodnie będę BYĆ MOŻE mógł przyjechać obejrzeć samochód.Szukajcie dalej okazji...
A 3voq sprzedaje sprawdzona i legalna ale za kilka kpln więcej, wiec rozumiem ze sie noe nada![]()
"Pytany czy wszystkie informacje się zgadzają, coś uciekał od tematu, "
Szukajcie dalej okazji...
Ale to prawda. Dlaczego uważasz że Cię zwodzilem? Oszukalem Cie w którymś miejscu? Po prostu mi się nie pali i tyle. Jak Cię się pali to bierz tego po 15k i już. Miałem dać kluczyki i powiedzieć masz i jedź? Powiedziałem, że jak się wtedy nie uda to potem mnie nie będzie, miałem 39st i co miałem wyjść na dwór z taką temp, bo chciałeś obejrzeć auto? No bez jaj. Nie udało się i już. Po przyszłym weekendzie będę miał więcej czasu to wrzucę na forum, w między czasie auto jest na pełnym przeglądzie..No to życzę powodzenia dla chętnego.Bezskutecznie próbowałem się umówić na oględziny samochodu zaznaczając,że jestem bardzo zainteresowany a targowanie się o cenę nie jest moim priorytetem-a to grypa, a to gorączka, a to wyjazd, a to nadchodzące egzaminy.Trwało to dwa tygodnie, po dwóch tygodniach zwodzenia dostałem info,że za następne dwa tygodnie będę BYĆ MOŻE mógł przyjechać obejrzeć samochód.
Oleju w zbiorniku nie ma. Po prostu płyn nie wymieniany przez kilka lat. Olej się poci ale na zimmeringu przy skrzyni co kwalifikuje go do wymiany i tyle..Tak, ale z olejem w płynie chłodniczym...
A co z tą czerwoną nie tak jest bo przyznam szczerze, że bardzo przykuła moją uwagęHejo.
Mam 2 alfy "na oku"![]()
czy może ktoś coś szerzej wie na ich temat?
otomoto.pl/oferta/alfa-romeo-gt-1-9-jdt-150km-sora-navi-bose-designe-giugiaro-ID6yjTCf.html
otomoto.pl/oferta/alfa-romeo-gt-xenon-alu17-q2-kubelki-bose-serwis-piekna-ID6yhgK9.html
Wiem że temat - czerwonej - był już tu poruszany ale czy może ktoś coś wie więcej na jej temat / lub ją osobiście oglądał? - bo nie ukrywam na zdjęciach i opisowo wygląda bardzo atrakcyjnie.
Z góry dzięki za pomoc!![]()
Prosiłem o nr VIN i zdjęcia środka-bez odpowiedzi.Poza tym handlarz podający się za osobę prywatną.A co z tą czerwoną nie tak jest bo przyznam szczerze, że bardzo przykuła moją uwagę![]()
Coś mi się kojarzy, że te przyciski były w innym miejscu, ale bardziej mnie zastanawia podgrzewana kanapa - bo tego to raczej nie było w GT.http://otomoto.pl/oferta/alfa-romeo...rowy-oferta-prywatna-ID6ylFNJ.html#06506a422d
W opisie pisze najbogatsza wersja z podgrzewanymi siedzeniami ale na zdjęciu widać brak przycisków? Znajdowały się może gdzieś indziej w nowszych rocznika?
http://otomoto.pl/oferta/alfa-romeo...rowy-oferta-prywatna-ID6ylFNJ.html#06506a422d
W opisie pisze najbogatsza wersja z podgrzewanymi siedzeniami ale na zdjęciu widać brak przycisków? Znajdowały się może gdzieś indziej w nowszych rocznika?