Podążaj za instrukcjami wyświetlonymi na poniższym wideo, aby zainstalować aplikację internetową na Twoim urządzeniu.
Uwaga: Ta opcja może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach internetowych.
Widzieliście to ? Alfa Romeo GT
https://www.otomoto.pl/oferta/alfa-romeo-gt-3-2-okazja-przebieg-113tys-gwarancja-ID6yRKyz.html
Na pierwszy rzut oka, to spasowanie klapy i przedniej maski jakos tak średnio. Środek na te 112 tys tez nie wyglada. Ale moze sie mylę ?
Już Ci go zwineliaczolwiek, jeżeli myślisz o dziecku i GT to się daleko NIE przejedziesz
... Szukałem także GT, ale mając wczesniej 147 3D strasznie denerwowało mnie, że nie ma drzwi z tyłu, później doszedł do tego w GT bagażnik na dwie siateczki z biedry i podziękowałem. Samochód, fakt cudny ale nie praktyczny... Tak trochę ogólnie patrząc, ludzie wolą się pociąć niż ładować dziecko do 159SW, a Ty chcesz temu podołać przy GT
Jeżeli chcesz Alfe do celów rodzinnych to polecam Giuliette, 147 5D, 156, 166 i ew. 159SW
Poza tym mam JTS, bardzo sobie chwale![]()
Już Ci go zwineliaczolwiek, jeżeli myślisz o dziecku i GT to się daleko NIE przejedziesz
... Szukałem także GT, ale mając wczesniej 147 3D strasznie denerwowało mnie, że nie ma drzwi z tyłu, później doszedł do tego w GT bagażnik na dwie siateczki z biedry i podziękowałem. Samochód, fakt cudny ale nie praktyczny...
Widzieliście to ? Alfa Romeo GT
https://www.otomoto.pl/oferta/alfa-romeo-gt-3-2-okazja-przebieg-113tys-gwarancja-ID6yRKyz.html
Na pierwszy rzut oka, to spasowanie klapy i przedniej maski jakos tak średnio. Środek na te 112 tys tez nie wyglada. Ale moze sie mylę ?
aczolwiek, jeżeli myślisz o dziecku i GT to się daleko NIE przejedziesz... Szukałem także GT, ale mając wczesniej 147 3D strasznie denerwowało mnie, że nie ma drzwi z tyłu, później doszedł do tego w GT bagażnik na dwie siateczki z biedry i podziękowałem. Samochód, fakt cudny ale nie praktyczny... Tak trochę ogólnie patrząc, ludzie wolą się pociąć niż ładować dziecko do 159SW, a Ty chcesz temu podołać przy GT
Jeżeli chcesz Alfe do celów rodzinnych to polecam Giuliette, 147 5D, 156, 166 i ew. 159SW
Poza tym mam JTS, bardzo sobie chwale![]()
nie mam pojęcia co pakujesz z rodzina na wyjazd
ale ja nie jeden raz tutaj pisałem jaka praktyczna była dla mnie GT i do tego nadal jako coupe
wakacje 2+1 francja , chorwacja , czarnogóra - spokojnie sie pakowalem ( wg mnie nawet lepiej niz do 156 sedan )
wyciąganie dziecka z fotelika ? owszem - tu chwila gimnastyki jezeli dziecko nie jest na etapie " tata moge sie juz odpiac ? " no ale tego tez nie robiłem co 15 km wiec luz
ja ze swojego doswiadczenia bardzo polecam !!!!
a jezeli to ma byc jak nr 2 to juz wcale nie ma o czym gadac
ja ze swojego doswiadczenia bardzo polecam !!!!
Cała do lakieru i poprawiania po poprzednich "fachowcach", na 10 czy 11 letnich oponach itd. itp. Nie chce smarować ogólnie bez szaleństwa jaka cena takie auto. Jak podliczyć 11 warta.
W 2010 roku cena zaczynała się od 99 900 za Progression.A wie ktoś ile kosztowała jako nowa taka Alfa GT JTS w podstawowej wersji? Na necie widziałem 120 tyś?
[MENTION=31362]Raider[/MENTION] to może jednak powiedz coś więcej na jej temat, bo jak jest do malowania itd, to ok, jak do 30 tys. uda mi się ją ogarnąć to może i ja bym się skusił![]()
Auto jest do sprzedania od 1,5 rokui przy cene 15,500 długo jeszcze postoi, więc masz spokojnie czas do skuszenia się
i nabycia syfa
Ja oglądałem go wyłącznie dlatego że sam lakieruje i więcej jak 12 bym nie dał na poważnie.