Podążaj za instrukcjami wyświetlonymi na poniższym wideo, aby zainstalować aplikację internetową na Twoim urządzeniu.
Uwaga: Ta opcja może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach internetowych.
a lewe to nie ? A tak poważenie wystarczy koła skręcić na max, i odkręcić tylko po dwie śruby pomiędzy nadkolem a zderzakiem i oczywiście śruby na pasie przednim. Nie ma potrzeby zdejmowania koła czy całego nadkolamusisz prawe kolo i nadkole odkręcić
Zbiorę Ci to w "step by step"
1. Skręć koła max w lewo i powędruj do prawego przedniego koła
2. odkręć wkręty mocujące nadkole (dwa na krawędzi mocujące do zderzaka i dwa trochę głębiej - torx 20 albo 25)
3. Odchyl nadkole i zobaczysz dwie śruby mocujące zderzak do błotnika (torx 30)
4. Powtórz operację na lewym kole
5. Odkręć cztery śruby mocujące zderzak do pasa przedniego pod maską (torx 30)
6. Zdejmij zderzak i masz wszystkie śruby od reflektorów na wierzchu (klucz 10 , najlepiej nasadka)
Nie wiem jakie masz doświadczenie w takich zabawach ale jeśli małe to niech Cię nie przeraża fakt demontażu zderzaka
bo naprawdę w tym aucie dostęp jest mega fajny i całość trwa krótko i łatwe do zrobienia[/QUOTE
Dzieki za solidna instrukcjebardziej od demontażu zderzaka przeraża mnie rozklejanie lamp i ponowne sklejenie tak aby nie parowały
nie robiłbym tej operacji ale widzę że juz od jakiegoś czasu paruje mi jedna lampa to już i tak nie mam nić do stracenia, myślę ze gorzej nie bedzie