sądy sądami ale sprawiedliwość musi być po naszej stroniepodam taki przykład : mamy uszkodzoną instalację elektryczną i żadne światła z tyłu nie działają i ktoś wjeżdża nam w tył to sąd czyją winę przyjmie ?
sądy sądami ale sprawiedliwość musi być po naszej stroniepodam taki przykład : mamy uszkodzoną instalację elektryczną i żadne światła z tyłu nie działają i ktoś wjeżdża nam w tył to sąd czyją winę przyjmie ?
Radom Auchman na Żółkiewskiego przy drodze 7 kolo godziny 1720
Wysłane z mojego ZTE Grand S II LTE przy użyciu Tapatalka
Projekt skończony, sprawuję się i wygląda dobrze.
A teraz do szczegółów.
Lampa składa się:
Światła postojowe - neony ledowe po obwodzie lampy,
Kierunkowskaz - pasek składający się z 25 żółtych LED zaprojektowany i wykonywany osobiście ( nad dolnym neonem)
Stop - podobnie jak kierunkowskaz pasek składający się z 25 czerwonych LED zaprojektowany i wykonywany osobiście ( pod górnym neonem).
Wstępnie lampa miała być rozklejana jednak ciężko jest wówczas ładnie wyłożyć neony, dlatego ostatecznie są cięte około 1,5 cm od krawędzi, Całość po montażu w kilku miejscach spawana, dodatkowo uszczelniana silikonem ( może nie jest to zbyt piękne ale tego nie widać a samo spawanie nie jest szczelne)
Wkład lampy jest czarny, dodatkowo na kloszu znajduję się folia czerwona, ponieważ klosze bez oryginalnego wkładu są różowe, ( na życzenie lampy mogą być przyciemnione czarną folią).
Lampy nie powodują błędu przepalonej żarówki, wymiana polega jedynie na zamianie plug&play.
Możliwość zakupu to:
-Przesłanie swoich lamp do przerobienia.
-Zakup kompletu przerobionych lamp, wysyłam swój komplet( za kaucją ) a po podmianie odsyłasz mi swój - twoje nie mogą być uszczerbione czy popękane
Kontakt na PW,
Temat również w dziale usługi.
![]()
Wygląda obłędnie najważniejsze ostateczna cena![]()
Wygląda bardzo fajnie kierunkowskaz z pojedynczymi diodami ?
obecnie kierunkowskaz w postaci led to konieczność, uwagi na widoczność podczas dnia których neony nie dają.
Widziałem te światła tylne na żywo-kozacko to wygląda, zwłaszcza na ciemnym lakierze.