Znalazł ktoś coś ciekawego do GT na Aliexpress?

pafka

Nowy
Auto
Alfa GT
Coś bym sobie chętnie kupił do mojej GT. Tak przeglądam strona po stronie Aliexpress w nadziei, że znajdę coś wartego uwagi. Kupował ktoś coś do GT na Aliexpress? Jeżeli tak, to co, i jakie były wrażenia po otrzymaniu towaru?

Ja kupiłem do mojej GT 3.2 nakładki na pedały, wentylki oraz naklejki z wężem ;-) (na allegro).
A na AliExpressie zestaw nawigacja (z mapami) + bluetooth stacja + kamerka cofania stacja multimedialna 2din, całkiem fajny zestawik, który zamontowałem wczoraj do świnki Subaru Impreza GX wygląda obiecująco całość wyszła około 560 :-)

ja widziałem czujnik (nawet tu gdzieś opisywałem go), jednak do siebie kupiłem "skórzane" obszycie na kierownice + czerwone elementy wnętrza

Pafka, testowałem wspomniany portal kupując różne tanie gadżety - naklejki.
Wszystko docierało do mnie sprawnie.

Z drugiej strony, czytałem na forum, że np. metalowe logo AR może być krzywe, a lakier nietrwały. Ale tego nie wiem.

Ja kupiłem do mojej GT 3.2 nakładki na pedały, wentylki oraz naklejki z wężem ;-) (na allegro).
A na AliExpressie zestaw nawigacja (z mapami) + bluetooth stacja + kamerka cofania stacja multimedialna 2din, całkiem fajny zestawik, który zamontowałem wczoraj do świnki Subaru Impreza GX wygląda obiecująco całość wyszła około 560 :-)

Dasz linka do sprzetu?

To działa na jakim Windows CE?bo w opisie jest 8 ale jak kojarzę to CE na 7 skończył się.
Kurde korci mnie taki zestaw. jedno co mnie boli to , że u taty mam BOSE i nie chciałbym tego zostawić niedziałajacego

Ostatnia edycja:
No co wy ..taki szit to szkoda tych 500zł, jakoś poniżej poziomu i dźwięku i ekranu i całego wykonania. Siada to po roku ...a gwarancja ? wysyłaj to .. bezsensu zakup.

To działa na jakim Windows CE?bo w opisie jest 8 ale jak kojarzę to CE na 7 skończył się.
Kurde korci mnie taki zestaw. jedno co mnie boli to , że u taty mam BOSE i nie chciałbym tego zostawić niedziałajacego

Kolego - kupilem do swojej GT radio "chinskie" z LCD 1 din - niestety, nie działa BOSE po podłaczeniu.

Musisz na allegro dokupić specjalny adapter za ~100zl, który wpinasz miedzy instalacje, a radio - wtedy wszystko bangla :) Przerabiałem na sobie... :)

Amortyzatory
Powrót